7/12/2018

This is how EU looks like ! Bijzonder hoe deze immorele bende EU zichzelf nog serieus blijft vinden. .

Bijzonder hoe deze immorele bende EU zichzelf serieus blijft vinden.
Gênant dat dit echt waar is. 
 Baantjes, ales draait om baantjes 
 This is how EU looks like !!!! 
-
Dronken EU Juncker, Hofnar Rutte en de rest van de NAVO EU idioten 
 -
VIDEO! Zuipschuit Juncker dreigt te kapseizen; Omringd door een bende golddigers die bij Stalin niet zou hebben misstaan.
Niemand kan beter dan hij het boegbeeld van de EU zijn! Stomlazerus, waggelend, zoentjes en schouderklopjes uitdelend, ondersteund door allerlei regerings idioten. 
Het is de EU ten voeten uit. Een schandalige vertoning . En dergelijke figuren mogen ons rustig en lustig naar de ondergang brengen?   

De slapjanus rutte probeert die zuiplap overeind te houden , die gladjanus denkt aan zijn toekomstige EU - BAANTJE


Dat gaat dus niet goed en dat kunnen we  hieronder goed zien en het slechte acteerwerk van Rutte verraad de alcoholwalm die wij niet kunnen ruiken op het filmpje. 
En Wat doen de EU en Poroshenko van Oekraïne überhaupt op een NAVO top?
-
De afkeurende blikken van Trump zijn trouwens goud waard. 
Die zal in zichzelf ook wel denken; "Geen wonder dat dit continent zo'n puinhoop aan het worden is." En; "Waar ben ik in hemelsnaam in verzeild geraakt?! Start die Airforce One maar op, geen redden meer aan hier.De LADDERZATTE minkukkel bepaald wat wij moeten doen en laten in de eu !! This is how EU looks like !!!! 
Dronken EU Juncker met Hofnar Rutte .... Rutte: Kuß, kuß. Gib mir deine Hand, Liebchen. Deze gasten likken zich naar binnen en het zijn Uw leiders. 
Deze smerige hypocriete over het paard getilde oliemannetjes van de multinationals zijn alle schaamte ver voorbij . 

 Jean-Claude Juncker drunk and bitch slaps leaders
Die functie van Juncker is vooral symbolisch te zien.....
De EU is een parodie van zichzelf geworden, niet in de laatste plaats door de excessen van die idiote nar Juncker en zijn slaafsen 2e rangs politiek faalhazen. Hij staat symbool voor de dronken, waggelende staat waarin de EU zich bevindt 
 > Laat het wankelen van deze  zuipschuit met zijn vriendjes een voorbode zijn dat die gehele verdomde EU wankelt en in elkaar klapt, dan kan eindelijk de grote schoonmaak beginnen binnen onze landsgrenzen en de verantwoordelijke van deze puinhoop voor een volkstribunaal slepen. 


Dronken EU Juncker, Hofnar Rutte en de rest van de NAVO EU idioten doen alsof er niets aan de hand is.

EU/ Twitter vind dat het filmpje mogelijk gevoelige inhoud kanbevatten...inderdaad, de man is een zeer slecht voorbeeld voor ki....nee vooriedereen!


Geen opmerkingen: