7/08/2018

Live: Thaise cave kids worden eindelijke gered

Update 6 Cave boys rescued from flooded Thai cave: defence official


[ Live ] รายการพิเศษ 13ชีวิตปลอดภัย (8 ก.ค. 61)

De eerste jongen zou rond 12.40 uur naar buiten zijn gekomen, de tweede zo'n tien minuten later. Ze worden momenteel medisch onderzocht. (...) De reddingsoperatie om de groep te bevrijden begon vannacht om 05.00 uur Nederlandse tijd. Begeleid door twee duikers per persoon, worden de voetballers naar buiten gehaald. Achttien professionele duikers, van de Thaise marine en uit het buitenland, zijn bij de actie betrokken.


🔴 [LIVE] 6 p.m "D-DAY Saving the13" (8th July 2018) * English News Program

-Vanochtend zei de leider van het reddingsteam dat de totale operatie twee tot vier dagen in beslag kan nemen.
De omgeving van de grot is afgezet met schermen en journalisten worden op afstand gehouden. De Thaise autoriteiten willen daarmee ervoor zorgen dat hulpverleners ongestoord hun werk kunnen doen."

Een ongelofelijke bewondering voor de duikers die dit doen, zoals die overleden pro-duiker heeft laten zien is het een levensgevaarlijke onderneming. En toch gelukt.
Er sterven echter dagelijks 66 mensen in het Thaise verkeer, ze hebben bijna het hoogste aantal verkeersslachtoffers, ruim 24.000 per jaar, maar daar hoor je dan weer niks van.


BREAKING: Cave boys have now left the cave, according to a senior member of the rescue team
Authorities have now revised down the number of boys currently rescued to four instead of six, this post has been amended. 

 

Geen opmerkingen: