9/20/2024

BREAKING: Militaire bezetting eindigt vóór 5 november!

 De klok tikt! Trumps oorlog tegen corruptie, militaire tribunalen en een enorme verkiezingsstunt staan ​​op het punt te exploderen.

Met een einde aan de buitenlandse bezetting voor 5 november bereikt de strijd om de ziel van Amerika zijn hoogtepunt. 

 

Zal de Republiek overleven of zal chaos heersen? Bereid je voor op de laatste afrekening!

Dit is niet zomaar een verkiezingscyclus. Dit is een oorlog, een oorlog om te overleven. Alles wat je dacht te weten, staat op het punt te veranderen, en de waarheid is veel schokkender dan iemand zich had kunnen voorstellen.

Obama's richtlijn: de verborgen sabotage

In juli 2016 gaf Obama stilletjes PPD-40 uit, een zet die door de meesten onopgemerkt bleef. Maar het ging niet alleen om de continuïteit van de overheid, het ging erom ervoor te zorgen dat buitenlandse agenten de controle behielden. Slechts vier dagen voor Trumps inauguratie werd deze richtlijn geactiveerd. Het was geen vreedzame overgang. Het was sabotage van Trumps inkomende regering, ontworpen om de duistere machten aan de touwtjes te laten trekken.

Trump vocht een oorlog die niet zichtbaar was voor het publiek. Achter de schermen vocht hij voor de ziel van de Republiek.

Trumps oorlogsverklaring


Vanaf zijn eerste dag in functie verklaarde Trump zichzelf tot oorlogspresident. Hij activeerde de PEADS (Presidential Emergency Action Documents) en bereidde de natie voor op een gevecht. Dit was niet alleen een politieke strijd: Trump had te maken met een diepgeworteld, corrupt systeem dat al tientallen jaren aan het etteren was.

Maar Trump vocht niet alleen. Hij plaatste belangrijke militaire figuren op machtsposities, om ervoor te zorgen dat de Republiek verdedigd zou worden. Onder de COG-protocollen gaf Trump het leger autoriteit, en gaf hen de macht om op te treden ter verdediging van de Grondwet.

De uitvoerende bevelen: een klap voor de wereldwijde corruptie

Trumps Executive Orders 13818 en 13848 in 2017 waren game-changers. Ze richtten zich op corruptie en buitenlandse inmenging in verkiezingen.
Maar dit was niet alleen een binnenlandse strijd: Trumps orders raakten een wereldwijd netwerk van corruptie. Tegoeden werden bevroren en er werd een wereldwijde angel in gang gezet.

Militaire rechtbanken: eindelijk gerechtigheid

De Military Tribunals Act uit 2006 gaf Trump de mogelijkheid om zware misdaden zoals verraad te vervolgen. Deze tribunalen waren niet voor de show, ze waren opgericht om verraders binnen de regering uit te roeien en snelle gerechtigheid te garanderen.

De verkiezingsprikkel: 2020 was nooit wat het leek

2020 was geen normale verkiezing. Het was een val, opgezet door Trumps team. De militaire inlichtingendienst registreerde alles: elke manipulatie, elk frauduleus stembiljet. De fraudeurs werden op heterdaad betrapt. De verkiezing werd gemanipuleerd, maar niet door Trump, maar door degenen die de Republiek omver wilden werpen. Het leger heeft nu alle bewijzen die het nodig heeft om in te grijpen.

De regering-Biden: slechts schijn?

Wat als de regering van Biden niet is wat het lijkt? Insiders zeggen dat het allemaal onderdeel was van een militaire strategie. Een geënsceneerde operatie om de resterende moeraswezens bloot te leggen, ze eruit te lokken, terwijl het leger achter de schermen alles controleerde.

De laatste aftelling

Nu de fraude bij de verkiezingen van 2020 aan het licht is gekomen, begint de aftelling naar 5 november 2024.

 Zullen het Hooggerechtshof en het leger de gelegenheid aangrijpen? De Republiek staat op de rand van de afgrond. Dit gaat niet alleen over Trump, dit gaat over de Constitutionele Republiek. 

Bereid je voor. De storm is nog lang niet voorbij.

Geen opmerkingen: