5/08/2024

Kritieke elementen voor de lancering van GESARA:

 Kritieke elementen voor de lancering van GESARA:
Q Phone, Free Energy, Quantum Financial System (QFS) – de inspanning achter reddingsacties op het gebied van mensenhandel!
 
Het geheime plan dat bekend staat als GESARA komt steeds dichter bij zijn grootse onthulling, het pad is gehuld in intriges en een web van ingewikkeldheden die zelfs de meest waakzame waarnemer in verwarring brengen. Het eindspel: een nieuwe wereld ontsluiten via dit plan, maar de uitvoering blijft verhuld door lagen van onzekerheid.
Binnen het ingewikkelde tapijtwerk van GESARA verschijnen twee essentiële elementen als lichtgevende sterren in een verder ondoordringbare leegte: fysieke factoren en strategische omstandigheden van gebeurtenissen. Deze twee pijlers vormen de hoeksteen van de grote puzzel die de opkomst van de GESARA-wereld zal katalyseren.

GESARA's ongrijpbare pad
GESARA werkt met precisie, maar doelbewust zonder een gedefinieerde tijdlijn. De meesterbreinen ervan, altijd waakzaam tegen inmenging, passen zich flexibel aan, geleid door twee alternatieve strategieën: Plan A en Plan B. Deze dualiteit zorgt ervoor dat, hoewel er geen exact uur kan worden onderscheiden voor voltooiing, het uiteindelijke beeld binnen hun bereik blijft, veilig opgesloten in een veilig huis van geheimhouding.
De ingewikkelde, steeds veranderende puzzel van fysieke en tijdelijke elementen zorgt ervoor dat analisten en waakhonden blijven gissen, waardoor ze blindelings door een doolhof van verkeerde informatie, lokvogels en afleidingsmanoeuvres dwalen die het ware beeld vertroebelen. Hierdoor kunnen degenen die aan de touwtjes trekken de delicate operatie beschermen tegen bemoeizuchtige krachten – in het bijzonder de alomtegenwoordige DS, of Deep State, wiens meedogenloze schaduw opdoemt over elke stap op GESARA’s pad.
Essentiële fysieke elementen
De weg naar GESARA hangt af van verschillende cruciale fysieke onderdelen die volledig zijn voorbereid of al in elkaar worden gezet:

1. Q Phone en QFS Debit Card : de productie ervan is voorbereid en wacht op implementatie, wat de komst van een nieuwe financiële architectuur aangeeft.

2. Vrije energiefaciliteiten : hoewel ze voorbereid zijn op de lancering, blijven sommige regio's in de voorbereidende fase, waardoor de wereldwijde uitrol van vrije energietechnologieën wordt tegengehouden.

3. MedBed-productie : er zijn genoeg van deze revolutionaire apparaten gemaakt om een minimaal serviceniveau te garanderen. Momenteel wordt er extra geproduceerd.

4. QFS-systeemconnectiviteit : De primaire infrastructuur van het Quantum Financial System (QFS) is volledig gekoppeld, waardoor naadloze wereldwijde transacties mogelijk zijn.

5. Het drukken van door activa gedekte valuta : De productie en distributie van door goud gedekte valuta (regenboogbiljetten) zijn begonnen, terwijl de minimale voorbereidingen al zijn voltooid.

6. Nieuw financieel systeem via BRICS : Het alternatieve financiële raamwerk is stevig verankerd en geïmplementeerd. Landen buiten de BRICS blijven echter uitgesloten van de voordelen ervan.

7. WH-controle over centrale banken : White Hats (WH) zijn met succes geïnfiltreerd in centrale en grote banken over de hele wereld, waardoor controle over het financiële establishment is verzekerd.

8. QFS Individuele Accounts : Elke burgeraccount is aangemaakt binnen de QFS, voorzien van een back-up met gespiegelde informatie om de veiligheid te garanderen.

9. Terugbetalingsberekeningen : De berekeningen voor individuele terugbetalingen van inkomstenbelastingen uit het verleden, oneerlijke creditcardrente en andere onrechtvaardige financiële praktijken zijn voltooid. Het geld wordt al veilig bewaard op QFS-accounts.

10. Reddingen door mensenhandel : meer dan 95% van de beoogde personen is gered, hoewel de overige 5% verantwoordelijk is voor het potentieel van nieuwe ontvoeringen of onontdekte gevallen
.

https://rumble.com/v4hyc1n-dave-xrplion-part-2-best-ever-complete-deep-dive-nesara-gesara-must-watch-t.html

Geen opmerkingen: