11/29/2023

Nov. 30, 2023 GTB 1061:

Nov. 30, 2023
GTB 1061.

KAKELENDE KAAG, EEN FALENDE KAAG..... GELUKKIG.


Niet dat dat haar schuld is, nee de tijd draaide haar de nek om.
Toen zij binnen kwam stomen, zag en voelde ik meteen, dat dat een gevaarlijke gebrainwashte persoon was en is. (Een gevoelloze automaat)

De opleidingen , die zij had, elke drie jaar een andere scene, zodat mensen haar leren kennen als de komende vernieuwende macht, kracht en puppet, met de kennismaking van de hoogste geheime dient, de MI 6 ( een dochter onderneming van de Mossad in Israel.....
En dan zien wij de Democratie, waarin de FvD geblokt wordt om over haar opleiding te praten.... ; “ dat doen wij hier niet” zegt de kamer voorzitster....!!!!
NET ALSOF HET VOLK NIET MAG WETEN WAT DEGENE GELEERD HEEFT, DIE HEN VERTEGENWOORDIGD..IN DE KAMER.......idioterie....!!!!

Dat noemen zij spelen op de man /0f vrouw. Een idiote opmerking van een kamervoorzitster, die juist de Democratie in de gaten moet houden, dat die niet om zeep gebracht wordt in de kamer.
Welnu, ik kan U mededelen, dat die Democratie allang om zeep is geholpen. Dat heeft de vorige kamervoorzitster reeds opgemerkt....! KAAG ZAG DOOR HAAR KONTAKTEN DE VAL AANKOMEN VAN D66, en kreeg de opdracht zich terug te trekken, om de verkiezingsuitslag echt te laten lijken.

Trouwens dat deden er ook nog een stuk 60/70, die werden zich plotseling bewust, dat zij hun gezin verwaarloosden of hun vriend of vriendin....na al die jaren.....! Wat een simpel escape.
Wat een simpel gedoe, daaraan kun je ook zien, dat hen geen moer kan schelen wat U daar van denkt.

Zij zagen de Ukraine vallen, zij zagen, hoe de Khazarian Mafia slag op slag aan het verliezen was. Zij zagen de paniek en sloegen daarna op hol, proberend hun hachje te redden.
Rutte en de kliek verdwenen stiekem en zachtjes. Zij regelden het jonge nazaten onderkruipsel, die de klappen beter zouden kunnen opvangen in extenso, “Ja toen zaten wij er nog niet. Het is niet onze schuld... bla bla bla !!!

Maar daarmee redt de oude kliek zich niet. Zij worden al meer dan tien jaar afgeluisterd, gevolgd en gemonitord.

De Punnishers weten exact wat Rutte en Consorten hebben bekokstoofd. (Verraad, Hoogverraad, misdaden tegen te mensheid etc.etc.). Het is allemaal vastgelegd en klaar voor gebruik. Meer dan een half miljoen geheime dagvaardingen liggen klaar van en voor de moordenaars.

De aanklachten zijn allang voorbereid.

En als het juridisch misloopt, dan weet je nog niet wat de Echte Mafia gaat doen,
want die hebben met hun 6 miljoen Oost Aziatische leden ( waarvan 1,5 miljoen professionele killers deel van uitmaken) gezworen de White Hats en consorten te helpen, ten einde de wereld te helpen redden van een oneindige dictatuur en slavernij.

Zelfs die werden het te gortig..., na het zien van al die smerigheden waar de Khazarian Mafia zich schuldig aan heeft gemaakt.
Om over de Puppets nog even te zwijgen, die worden door de KM sowieso in de prullenmand gegooid.

En dat weten die puppets, die kennen het scrum waar zij mee omgaan. Dus als zij veilig willen zijn, dan moeten zij dat echt zelf regelen. En zij vertrouwen elkaar niet. Want iedereen heeft wel een band naar het een of ander geheime vennootschap, die ook niet terugschrikken voor moord en doodslag.....

Vast staat wel, dat onze eigen koninklijke familie schijnbaar aan het hoofd staat van het Octogan wereldwijde misdadigers syndicaat. Hier en daar wordt onze koninklijke familie daarmede in verband gebracht.

Alle Grootten der aarde hebben banden met misdadigers syndicaten, anders overleven zij het niet. (Ford, Rockenfellor, Rotschild, de Paus, Nixon, Clinton, Bush, Van der Leyen, diverse Koninklijke families, etc.etc.)


GTB.

Geen opmerkingen: