11/01/2023

De Arabische landen accepteerde de fiat Petro US niet voor een snelle beurscrash:

1 november 2023
 
De Arabische landen uit het Midden-Oosten accepteerden niet langer de fiat Petro US Dollar voor de oliehandel en verenigden zich allemaal om al snel een verwoestende beurscrash te veroorzaken – die zou leiden tot een mondiale valuta gouden reset.

Alle belangrijke 'olieproducerende' Arabische landen hebben zich aangesloten bij de BRICS.
En geweigerd gebruik van de Fiat Amerikaanse Petro-dollar.
De vluchtende Khazarianen hebben de controle over het mondiale financiële systeem verloren.
De 'Revaluatie' van Wereldvaluta's is HIER.

Alle centrale banken en 90% van de internationale bedrijven zoals de Wereldgezondheidsorganisatie, Blackrock, Vanguard, State Street en het World Economic Forum waren eigendom van het Rothschild Khazariaanse maffia-rijk.

De president van Zwitserland, Alain Beret , een van de groepsleiders van Octagon, heeft zijn ontslag aangekondigd – zijn Rothschild Cabal was failliet.

Alle grote internationale bedrijven waren sinds dinsdag in Israël geregistreerd, failliet en illegaal. 31 oktober Dat was de reden waarom Israël nu omringd werd door oorlogsschepen uit alle grote landen.

Deze internationale bedrijfsfaillissementen , samen met het feit dat de Arabische landen in het Midden-Oosten niet langer de fiat Petro US Dollar voor de oliehandel accepteerden, zorgden er allemaal voor dat ze al snel een verwoestende beurscrash zouden veroorzaken – die zou leiden tot een mondiale valutareset.

Nep nucleaire dreiging uit de Derde Wereldoorlog:
21 van de sterkste legers ter wereld – waaronder de VS, Groot-Brittannië, China en Rusland – waren hun militaire macht in het Midden-Oosten aan het opbouwen. De grootste vloot oorlogsschepen die de NAVO ooit heeft verzameld, verzamelde zich in het oostelijke deel van de Middellandse Zee.

 Op dinsdag. Op 31 oktober verklaarde de Iraanse vazalstaat Jemen , geleid door de Houthi-proxygroep uit Teheran, officieel de oorlog aan de staat Israël. https://www.jewishpress.com/news/middle-east/iran-news/yemen-an-iranian-vassal-state-declares-war-on-israel/2023/10/31/
Ze gaan het internet afsluiten onder het mom van veiligheidsproblemen. https://americanmilitarynews.com/2023/10/632000-pentagon-doj-email-addresses-hacked-by-russian-group-report-says/

 

Judy Note: Ze zeggen dat Halloween 31 oktober om 18.00 uur gevaarlijk was – het was Game Over.
Op diezelfde dinsdag . 31 oktober was het Balfour-leasecontract op Israel Inc., als een privébedrijf dat eigendom was van de Rothchilds Khazariaanse maffia, voorbij.
Israël had zijn status als onderneming verloren (wat betekent dat het failliet was, samen met andere bedrijven van de Cabal). De familie Rothschild was failliet.
 

Hun schatten werden voor meer dan $62 miljoen verkocht op de veiling in New York City: 

https://people.com/prominent-rothschild-family-treasures-sell-for-over-62m-in-new-york-8363237 

Items featured in the 'Rothschild Masterpieces' auction conducted by Christie's.
Photo:
Christie's Images Limited 2023

 

 Pictured: Items featured in the 'Rothschild Masterpieces' auction conducted by Christie's

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: