8/30/2023

Nu gaat het tempo omhoog:

 Blijf sterk wereldpatriotten, jullie en wij maken deel uit van het plan om de wereld te redden.  De laatste oorlog om alle oorlogen te beëindigen.

Omdat er veel slapende schapen nog denken dat we in een democratie leven zal het geruislooos verlopen.

 KABELS. Van Het BLACKSWAN > EVENT ( S)

BRICS heeft nu 80% van de wereldwijde olietoevoer en -distributie in handen en heeft nu 6 van de 10 belangrijkste olielanden binnen zijn groep.

ARGENTINA heeft IMF/cIA/mossad strategisch misleid door te denken dat ze bij het IMF zouden blijven, maar op het laatste moment sluit Venezuela zich aan bij BRICS zoals al die tijd al gepland was.

🔥 GROTE PANIEK IN DE DNC.CIA [ DS] Regimes binnen het Pentagon als TRILJOENEN verloren gaan in samenwerking chanterende landen onder IMF. ( Elk jaar stelen IMF/ cia/ blackrock triljoenen aan olie. Gas.
En inkomsten en belastte landen met schulden aan IMF [ DS] OPS

-
Tienduizenden beleggers (deze beleggers hebben honderden miljarden geïnvesteerd) verlaten de beleggingsmaatschappijen die dochterondernemingen zijn van vanguard blackrock state street.
Deze massale paniekbeweging is gerapporteerd in MSM en nu zijn de DEEP STATE IN PANIC 🔥
____

 3 jaar geleden was de NAVO al aan het instorten en de groeiende onenigheid tussen landen werden sterker.

Er is enorme paniek in de NAVO vooral omdat de Midden-Oosten alliantie   dichterbij komt met Rusland  want hun militaire machten zullen enkel nog Rusland steunen tegen de NAVO om hun belangen te beschermen 

FINANCIËLE HOLDINGS in BRICS.

De lDROPS zijn gegeven dat deze EVENEMENTEN zouden gebeuren en TRUMP zal een sterk digitaal systeem creëren maar de dollar zal nog steeds gebruikt worden. zoals bij ons de harde zilveren Gulden.

Achter de schermen>] ;

BRICS zal de Amerikaanse dollar niet volledig laten instorten, maar er zijn veiligheidsmaatregelen genomen om de Amerikaanse dollar te behouden. Wat echt belangrijk is, 

is het ineenstorten van de nepfederale reserve.

De grootste WALLSTREET-corruptiebedrijven en investeringsagentschappen en het neerhalen van het IMF

U ziet echte militaire witte hoeden Alliance operaties in real time ontvouwen.
Te zijner tijd zal TRUMP een einde maken aan de wereldwijde oorlog.

EEN KRACHTIG, VERENIGD AMERIKAANS FINANCIEEL, DOOR GOUD ONDERSTEUND SYSTEEM INVOEREN. En dit ZAL allemaal verbonden zijn met handel met BRICS naties.
____
Het is niet grappig meer voor de [ ds] dnc en MSM hoofden dat DE STORM arrest oorlogen eigenlijk een grap zijn.

Achter de schermen>]; Wordt het steeds duidelijker voor de liberale, democratische elites, politici. Elite samenlevingen dat er een Nationale Noodtoestand op komst is en de WIRES< die deze diepe staat schapen mensen ontvangen is>>> Er KOMEN NAMELIJK ARREST OORLOGEN.

( maar ze denken dat DE STORM een door TRUMP gecontroleerde MILITAIRE COUP tegen hen is, die de regering gaat omverwerpen en Trump gaat een nazi nationalistisch fascistisch racistisch regime installeren 😂.
Dit idee wordt hen verkocht zodat hun bankrekeningen in beslag worden genomen.

De beslagleggers op bankrekeningen zijn correct aangezien Trump EOs dit bevestigen voor grote bedrijven, mensen en entiteiten die deel uitmaakten van de Gestolen militaire [ DS] verkiezings COUP van 2020.
_____

Op dit moment zal EBS in de VS de komende twee maanden getest worden en zijn alle militaire tornadosirenes en nieuwe luidsprekers geïnstalleerd in elke grote stad in de VS 

Cables>];
White hats are going to make a major move against the Biden crime family
Veel onthullingen over de CIA/FBI komen er SNEL aan.

>CONGRESS zet grote stappen en RED OCTOBER komt eraan, in volle gang Patriotten we zullen versteld staan wat er gaat gebeuren!!!!




 

Geen opmerkingen: