4/28/2022

Lieve vrienden,

Lieve vrienden,

Vorige week donderdag (21/04/2022) is in de plenaire zitting van de Belgische Kamer van volksvertegenwoordigers het lichtjes geamendeerd wetsontwerp “Wetsontwerp betreffende de verplichte vaccinatie tegen COVID-19 van gezondheidszorgbeoefenaars.” zonder veel boe of ba aangenomen in een eerste lezing.

Zie bijgevoegd verslag: https://www.dekamer.be/FLWB/PDF/55/2533/55K2533004.pdf

Dit wetsontwerp bepaalt dat de regering in machte wordt gesteld om zorgpersoneel dat zich niet wil vaccineren, per 1 juli 2022 stante pede de laan uit te sturen, en dit zonder opzegtermijn of opzegvergoeding. Van een inbreuk op het individuele recht op fysieke integriteit gesproken! Prikken of buiten.

Pittig detail: een werkloosheidsuitkering is er wel, behalve voor diegenen die protest aantekenen tegen hun ontslag omwille van het zich niet willen laten vaccineren. Die krijgen géén uitkering, en staan dus moederziel alleen op straat. Lees: “Je gaat doen wat wij zeggen, zelfs al schenden we je rechten, en je gaat er nog eens niks over zeggen ook”.

Dit is dictatoriaal en moet met man en macht bestreden worden. Niet door te onderhandelen over de gradatie van onze slavernij natuurlijk, maar door de volle en onversneden waarheid te zeggen: HET BESTAAN VAN INFECTIEZIEKTEN IS NOG NOOIT BEWEZEN. Niet volgens de Postulaten van Koch, niet volgens die van Rivers, nog NOOIT. Never, ever.

Daarom ben ik maar wat blij dat ik morgen te gast ben bij Steven Arrazola de Oñate (Podcast “Compleetdenkers”) om die hele wetenschappelijke miskleun nog eens uit de doeken te doen. Want vergis u niet: het begint met de zorgverstrekkers, maar het zal daar zeker niet bij stoppen.
Nu het principe veroverd is dat men mensen kan verplichten, zal dit binnen de kortste keren worden uitgerold naar de gehele bevolking.

Met andere woorden: het is niet omdat het mooi weer is, en iedereen nu zonder problemen van de horeca kan genieten, dat de strijd gestreden is. Integendeel! Het Kwade maakt net gebruik van onze behoefte aan ontspanning. Net als een wurgslang even zijn greep lost, net op die manier worden de schaapjes nu even losgelaten. Maar terwijl we NIET opletten, worden dergelijke dingen gestemd.
En dus moeten we in mijn ogen nadenken over een nieuwe manifestatie te Brussel. Niet met 400.000 man, zoals de vorige keer, maar met een miljoen.

@ VRT, zijn jullie klaar voor een rondje framing?
Zet jullie beste beentje maar voor, want de bevolking gaat dit niet langer pikken.

Beste groeten,

Brecht Arnaert

✍️ Bron bericht: t.me/brechtzegt ✍️
❤️ Helpt u mij dit bericht delen? ❤️
🙏 Duizend-en-één maal dank. 🙏

Forwarded from Brecht Zegt (Brecht Arnaert)

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: