12/07/2020

Bannon “de nederlaag van de globalisten” Het wordt spannend!

 De Amerikaanse politiek, en daar is de politiek van de hele wereld in meegenomen, wordt minstens sinds de laatste 4 presidenten gedomineerd door het linkse blok.
De wereldpolitiek wordt voornamelijk beheerst door de globalistische elite of Cabal, de pedofiele misdaadorganisatie die haar satanische invloed door middel van het linkse blok laat gelden.

De Cabal, die regeert door middel van wereldorganisaties als de Verenigde Naties (VN) en de Wereld Gezondheidsorganisaties (WHO) om maar enkele bekendste op te noemen, probeert haar dwingende wil aan de wereld op te leggen door middel van hun mensvijandige Agenda 2030.


Ook de Europese Unie (EU) is, op Hongarije en Polen na, gezwicht voor het linkse blok. Duidelijk is te zien dat onze laffe, ruggengraatloze regering, tegen alle belangen van het volk in, onverminderd het zorgvuldig verborgen gehouden Agenda beleid blijft uitvoeren. 

Steevast wordt door onze politici, en in hun kielzog de omgekochte media als hun kritiekloze spreekbuis, ontkend dat de regering in feite geen enkele inbreng heeft in het EU-beleid, maar dat zij dit destructieve beleid opgelegd krijgt van de globalistische misdaadorganisatie, die haar zetel heeft in Brussel Berlin en Frankfurt

Zij, zowel regering als de media, verwijzen het bestaan van een Deep State als stille schaduw achter alle belangrijke politieke beslissingen naar het rijk der fabeltjes. Het grote publiek, de dom gehouden en bewust in onwetendheid gelaten menigte, wordt voorgehouden dat het niet moet luisteren naar al die opruiende complotdenkers.

Kijk maar eens naar de juichende reacties, vooral bij onze “onafhankelijke” media, tijdens de bekendmaking dat de linkse Joe Biden de verkiezingen had gewonnen! Onze premier Rutte stond vooraan om deze pedofiel te feliciteren. Mark Rutte zou eens een voorbeeld moeten nemen aan de Russische Poetin, die weigerde de Amerikaanse verkiezingsuitslag te erkennen totdat alle kaarten geschud waren en op tafel lagen.

De grote haast om Joe Biden als de nieuwe Amerikaanse president te erkennen is bijna opvallend te noemen, in ieder geval voor degenen die hun ogen enigszins geopend hebben. De linkse media willen niet weten van hertelling van de stemmen. Zij vrezen ervoor dat Donald Trump alsnog de uitslag naar zich toe zal trekken.
 

Want als dat gebeurt, dan zal dat de nederlaag betekenen van de globalistische psychopaten organisatie en zal daarmee een fikse klap toegebracht worden aan de demonenschare, die onze aardse atmosfeer bevolken.

 

Generaal Flynn heeft Nederland bezocht?

Er wordt beweerd dat Zuckerberg 350 miljoen dollar in de Democratische Partij heeft gestort. Trump had volledig de controle over wat er gebeurde en wachtte op hen om de fouten te maken. Hij lost niet alleen het probleem op, maar zorgt er ook voor dat het probleem niet meer terugkomt.

De med beds (medicijnbedden) werden momenteel gebruikt voor kinderen en vrouwen die werden gered van ondergrondse militaire bases. (DUMBS)

De diepste DUMBS waren vijf mijl onder de grond. Onder Buckingham Palace en onder het Vaticaan waren er 10-20 mijl aan tunnels.

Ze volgden de stembiljetten met watermerk en elke daad van kiezersfraude die in de verkiezing gebeurde.


Generaal Flynn heeft snel Nederland bezocht. Nederland en Duitsland zijn buren, hij heeft de duistere figuren hier op hun recht gewezen en de wacht aangezegd.

Trump weet dat de vaccinatiebedrijven niet de juiste procedures hebben gevolgd. Als ze klaar zijn om te lanceren gaat hij ze vragen om het papierwerk, dat ze niet kunnen leveren en dan sluit hij ze af.

Trump heeft een val gezet. Hij weet dat deze vier bedrijven (die met een C19-vaccin naar buiten komen) niet de juiste procedures hebben gevolgd, dus op het laatste moment laat hij ze niet met hun vaccins naar buiten komen. Het is een manier om de Pharma bedrijven en hun controle over de mensen te breken.

Trump gaat laten zien hoe slecht de regeringen in de VS, Groot-Brittannië, Spanje, Nieuw-Zeeland, Australië en Canada zijn. Hij gaat ze allemaal ontmaskeren. Dit was allemaal een rookgordijn voor de Global Currency Reset.

De CIA leidt ISIS. Obama werd gearresteerd  Hetzelfde met Hillary Clinton en Tom Hanks. McCain was de topman in ISIS.

Er wordt ons verteld dat we een andere lockdown krijgen. Je zult veilig zijn, maar blijf van de straat af.

De Global Currency Reset zal de meeste valuta's op een 1:1 met elkaar maken. Trump won minstens 75% van de stemmen. Het was een absolute aardverschuiving. Tijdens de verkiezing liep het Quantum stemsysteem op de achtergrond.

Ze hebben de servers uit Duitsland en Spanje.

De CIA-directeur werd afgezet bij GITMO. Sydney Powell was daar ongeveer twee uur met haar. Barr en Durham: Trump had alles onder controle. De legale man om naar te kijken was John Dunn.

Maak je geen zorgen over de beurs met het nieuwe Quantum Financial System.

Klik op deze link. Engelstalig 

 

“Biden is gedaan, hij is voorbij”: Bannon voorspelt twee weken tot “de nederlaag van de globalisten”

De voormalige Witte Huis chef-strateeg voorspelt dat de globalistische structuur die probeert om de presidentsverkiezingen te stelen binnen twee weken zal worden verslagen nu het bewijsmateriaal van de verkiezingsfraude blijft binnen stromen.

In zijn show War Room, Pandemic Tuesday, herinnert Bannon zijn publiek eraan dat de inspanningen van Big Tech en de media om hem en andere waarheid-vertellers te beletten zich uit te spreken over verkiezingsfraude zullen falen.

“Iedereen, ik wil het herhalen, jullie veranderen de wereldgeschiedenis. Dit is de reden waarom ze proberen de show te stoppen, dit is de reden waarom ze proberen jullie stemmen te onderdrukken.

En dit is de reden: Donald Trump – niet in de kamer, niet in de deal – Donald Trump zette jullie in de kamer, en dat is wat de wereldgeschiedenis veranderde”, zegt Bannon.

“Ze willen niet dat hij afsluit en zijn overwinning opeist. We zijn 14 dagen tot de nederlaag van de globalisten”, voorspelt Bannon.

“Je ziet hoe ze te werk gaan. Ze hebben geen debat, ze hebben geen discussie. Ze willen je gewoon buitenspel zetten, dat gaat niet gebeuren”, aldus Bannon.

Bannon richt zijn opmerkingen vervolgens op de liberale nepnieuwsmedia en waarschuwt hen dat al hun geklaag president Trump niet zal tegenhouden om voor een tweede termijn beëdigd te worden, meldt Newswars.

“Biden verloor. De media zal het moeten accepteren, oké?. Biden is gedaan, hij is voorbij. Hij is illegaal, onwettig, heeft niet gewonnen, en jullie kunnen zeuren wat jullie willen – het is OVER. En we gaan dit vandaag beginnen te verpletteren”.

Bannon’s opmerkingen komen te midden van rapporten van Trump’s advocaat Sidney Powell die “overweldigend bewijs” heeft verkregen waaruit blijkt dat software die is ontworpen om “verkiezingen te manipuleren” miljoenen stemmen van Trump naar Biden heeft gewisseld.

“We zijn vastbesloten om de resultaten van de verkiezingen in meerdere staten teniet te doen, en President Trump won niet alleen met honderdduizenden stemmen, maar met miljoenen stemmen die werden verschoven door deze software die speciaal voor dat doel was ontworpen”, zei Powell op zondag.

 

 

Geen opmerkingen: