4/20/2024

US Military Industrial Complex chemtrail patent proves the existence of chemtrails:


Het openbare leven in de Verenigde Arabische Emiraten is ontregeld door zware regenval. Sinds 1949 heeft het er niet meer zo hard geregend.

Een meteoroloog van de nationale weerdienst zei tegen persbureau Bloomberg dat er een verband is met het kunstmatig opwekken van neerslag, ook wel cloud seeding genoemd. Hij vertelde dat daarvoor zes vliegtuigjes waren opgestegen.

 VIDEO

 Deze weerman, een Farizeeër mag wel eens verder kijken dan z’n neus lang is.  Vuile WEF rat!  een landverrader, die zijn ziel verkopen voor geld, leugens, list en bedrog.

In 2012 beweerde de weerman Van den Berg dat de Noordpool binnen 10 jaar ’s zomers ijsvrij zou zijn. “We moeten ons absoluut zorgen maken, want de ontwikkelingen gaan ontzettend snel, of het nu nog drie of 10 jaar duurt. Het lijkt er al een tijdje op dat de werkelijkheid sneller gaat dan het worstcasescenario van onze berekeningsmethodes.”

Datzelfde jaar zei de fantast, overtuigd christen, tijdens een bijeenkomst in Wezep: “Over drie jaar is de kans groot dat de Noordpool, hoe mooi ook door God gemaakt, voor het eerst ijsvrij is.”

 

Het ijsvrij maken van de noordpool gebeurt middels geo-engineering, voor wie het nog niet wist. Voor economische voordelen , dat daar een ijsvrije handelsvaarroute ontstaat. https://nos.nl/artikel/2279829-een-handelsroute-via-de-noordpool-niet-iedereen-is-enthousiast 

 

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: