4/20/2024

Het conflict tussen Israël en Iran was al 100 jaar geleden gepland":

 Documenten onthullen dat het conflict tussen Israël en Iran 100 jaar geleden gepland was om de Derde Wereldoorlog te ontketenen.

VIDEO 

De oorlog die Israël begonnen is , zal hun eigen ondergang worden alles misdaden komen nu aan het licht.

Dit zal de ineenstorting van het hele fiat geld systeem veroorzaken, wat vervangen gaat worden door de QFS goud gedekt geldsysteem.
De Geschiedenis is niet fraai geweest als we zien waartoe de mensheid is aangezet en misleid door de FED, Bankiers, Queen van Engeland, Vaticaan en het industrieel militair complex van de westerse wereld.

Als er geen Olie in het middeloosten had gezeten was er ook geen oorlog geweest zoals we nu hebben mee gemaakt, om de wereldcontrole door de Zionisten af te dwingen.


We zitten in de Eindtijd van de Cabal, op weg naar een gouden toekomst zonder de Zionisten Cabal.
De Herwaardering van Iraq Dinar zal terug gerekend moeten worden naar een eerdere datum van voor de golf oorlog in 2003, toen was de koers ca $3,20 per Iraq Dinar.
De Goudprijs vanaf 2002, is 8 keer gestegen tot 19 april 2024, wat betekend dat er 8 maal meer waardeloze dollars in omloop gebracht zijn om de constante waarde van Goud te berekenen.

Op een wel erg slinkse manier heeft Zionisten Israël de wereld gemanipuleerd en hebben massaal gelden ontvangen van de VS en hun gecompromitteerde politici.
Het huidige Fiat Geld heeft dus geen enkele waarde als we zien hoe we gemanipuleerd zijn en onteigend via Inflatie = Diefstal, door ongeremd zonder toestemming van de bevolking geld uit het niets heeft bijgedrukt. 

Geen opmerkingen: