11/20/2022

Spike-eiwitten van mRNA-vaccins verlaten nooit meer uw lichaam…

 Ze hebben nog niemand gevonden die de spike-eiwitten van de COVID-vaccins daadwerkelijk heeft verwijderd… en we zijn nu 2 jaar verder van het begin van de proeven met de vaccins en het opdringen van deze troep aan 80% van de westerse wereld.

Degenen die de mRNA-prik op zich hebben genomen, zouden moeten inzien dat het introduceren van MEER Spike-eiwitten door middel van Extra Boosters een complete tijdverspilling is, in een reeds verkorte levensduur die met elke volgende prik kleiner wordt.
Hun lichaam is al zodanig vergiftigd dat niet kan worden vastgesteld of en wanneer ze ooit van hun eerste prik(ken) afkomen.

Ze willen letterlijk dat je meer injecties neemt tot je dood bent… omdat deze troep je lichaam nooit verlaat en het toevoegen van meer benzine aan het ontstekingsvuur in je lichaam de energie en het immuunsysteem van je lichaam vermindert om eenvoudige respiratoire virussen te bestrijden

Pas maar op dat u niet met lichaamsvocht v.d.mRNA geprikte  in aanraking komt, daar zit de ingeënte troep in. Zelfs een deurklink met zweet kan u besmetten.

Kus nooit meer iemand, die de mRNA prik heeft

Wend uw gezicht af als u in gesprek bent met een mRNA geprikte

Geef nooit meer een hand.met een mRNA geprikte

Om shedding te voorkomen eist dit gedrag.

2,5 Jaar geleden kwam dr. Carey Madej al met deze info mee op de proppen, gevolgd door vele andere specialisten

Geen opmerkingen: