9/11/2022

Trap er niet in, ze zijn in paniek

 Trap er niet in, ze zijn in paniek want ze verliezen werkelijk alles onder hun voeten vandaan.

Ga niet mee in hun paniek energie...
Sta daar boven...

 

Vele hoor je al praten over de energie-blackout waarvan vele vanuit gaan en naar mijn inzien het verkeerd interpreteren, dat de energie wordt bedoeld als in stroom... De stroom gaat er vanaf. Maar het is dan ook moeilijk EBS uit te zenden als er geen stroom meer is voor de apparatuur waar het op te ontvangen is... 3 x 8 uur per dag ga je niet redden zonder stroom.

Wat nou als de energie blackout juist over DE energie van ONZE wereld gaat, niet zomaar een energie van de huidige wereld zoals stroom.

het is DE ENERGIE van Gaia en dus van onze nieuwe wereld is de SCHUMANN RESONANTIE.

Laat de Schumann resonantie nu al op dag 4 zitten van een "zogenaamde blackout" nog 6 te gaan voor de meest besproken 10 days of darkness, 

Het is voorheen altijd 3 days of darkness geweest en zelfs dat is verkeerd geïnterpreteerd door vele, want ze hadden het toen over 3 days of DARNKESS wat weer iets heel anders is... Wat een paar lettertjes een wereld van verschil kan maken he? 

Ik vermoed dat wij zelfs al de overgang hebben gemaakt van het oude stroom naar Tesla vrije energie stroom, maar dat dat pas in gaat als Nesara/Gesara volledig is ingegaan.

Daarom denk ik dat de energie gekte is uitgebroken, zoals altijd de oude tactiek van de vijand, graaien waar ze graaien kunnen!!

En het werkt want iedereen is in rep en roer...

En als ze het bedrag achter je rug om verhogen zet je het weer terug.

En  hebben ze een machtiging van je om af geld af te boeken van je conto?

Dan zou je de betaalwijze  kunnen wijzigen naar handmatig betalen dan hou je zelf de regie  .

Dan betaal je wel even+- € 2,18 per factuur aan service- en administratiekosten.

Neem hiervoor contact op met de klantenservice


 Hoe meer je het niveau van puur satanisch kwaad begrijpt dat de regeringen en instellingen van de Westerse Beschaving heeft geïnvesteerd,
des te gemakkelijker is het om te beseffen dat hun ineenstorting een noodzakelijke stap is voor de mensheid om ooit vrij te zijn van hun heerschappij van het kwaad.

De komende ineenstorting van West-Europa's demonische regeringen (en valse fiat valuta's) is eigenlijk een zegen voor de wereld. Dat betekent niet dat er geen lijden zal zijn, want dat zal er zeker zijn. Maar de ondergang van dit luciferiaanse wereldwijde controle kartel is absoluut noodzakelijk voor de heroprichting en heropbouw van menselijke samenlevingen, geworteld in christelijke principes, familiewaarden en eerlijk geld.

NESARA
De aanslagen van 9-11 werden gepleegd voordat NESARA kon worden aangekondigd. Velen mensen die de voortgang van NESARA volgden, WISTEN zonder twijfel dat de Bush regering de aanslagen had bevolen en uitgevoerd.

Geen opmerkingen: