9/08/2022

Tip voor het voltallige WEF-kabinet:

 Tip voor het voltallige WEF-kabinet: Help minister Doodgraver even met het graven van jullie eigen graf.

De dreigementen van het onwettige WEF-kabinet als het gaat om de “volgende golf en strenge maatregelen” zijn niet van de lucht.
U moet dit soort dreigementen zien als hopeloze stuiptrekkingen van gemankeerde kabouters zonder richtingsgevoel.
Zij zien het einde niet naderen, dat kunnen ze niet, daar zijn ze niet op geprogrammeerd.
Zij volgen slechts het script van een verloren wereldorde, we herhalen het maar tot vervelens toe.

Allerlei “deskundigen” waarschuwen dat er weer wat dreigt te gebeuren.
De RIVM modelleurs zijn al druk bezig met de creatie van de volgende “pandemie”.
Alle instanties beginnen langzaam maar zeker te resoneren in de vorm een verhaal rond Influenza, Apenpokken, long Covid, testmaatschappij, vaccinatieplicht, overvolle ziekenhuizen, personeelstekorten, torenhoog ziekteverzuim, oversterfte, brandhaarden, horeca, zwembaden, sportclubs, etc.

 U raadt het al: het oude lulverhaal is gereanimeerd, terwijl iedereen weet dat ze dat beter niet kunnen doen, gezien het feit dat leugens uit het verleden geen garantie zijn als waarheid voor de toekomst. 

Want liegen kunnen ze – BIG TIME!

Ons eerste advies: neem geen griepprik/pneumokokkenprik/apenpokkenprik/etc., want die hebben ze nodig om de “gevaccineerden” ziek te maken.

Laten we bij het begin beginnen.

(1) is er al een SARS-CoV-2 virus geïsoleerd? Zo niet, dan stopt het hele verhaal.

(2) dan kan niet worden aangetoond dat het besmettelijk is;

(3) dan kan niet worden aangetoond dat het COVID-19 en opvolgende varianten veroorzaakt;

(4) dan is niet bewezen dat een gentherapie bestaande uit o.a. een cocktail slangengif en grafeenhydroxide tegen voornoemd werkzaam is;

(5) dan is in dat geval ook niet aan te tonen dat er zogenaamde “boosterprikken” barstensvol gifstoffen nodig zijn;

(6) dan is niet hard te maken dat lapjes voor de ademhalingsorganen effectief zijn;

(7) dan is nog minder hard te maken dat opsluiting effect heeft;

(8) en dan zijn vaccinatiebewijzen en QR-codes alleen maar een waarschuwing voor gezonde mensen.

Kortom: alle “maatregelen” gaan niet over uw gezondheid, maar over uw gehoorzaamheid.

Minister Doodgraver is als de dood voor schadeclaims als gevolg van vaccinatieschade. Dat heeft hij in het parlement gebrabbeld, bijna onverstaanbaar, maar hij moest waarschijnlijk praten en winden inhouden op hetzelfde moment supréme…..

 De Doodgraver is nog niet klaar met zijn eigen graf. 

Zeiken over overvolle ziekenhuizen en druk op de zorg dient hij achterwege te laten als het WEF-kabinet € 5 miljard op de zorg aan het bezuinigen is. Dan KAN er geen probleem meer zijn en dan MOETEN ze verder hun bek houden.

Nederlanders zijn het uitverkoren volk.

Hier is geen oversterfte. Nederland is protostaat, hét voorbeeld voor hun Globalistenorde. Apeldoorn is al WEF- stad met hun ongevraagde 5G netwerk, Haarlem volgt op enige afstand met hun verbanning van gewone mensentaal.
In Haarlem is het ABN ontstaan, dus daar weten ze hoe het moet met al die nieuwe soorten mensen. En hoe je peuters en kleuters moet klaarstomen voor de “moderne” tijd. Laat dat maar aan het onderwijzend uitschot over, als ze zich tenminste verstaanbaar kunnen maken achter hun koffiefilter.

Nederlanders laten zich dus ook gemakkelijk weer een keer injecteren met boosters en griepprikken. Want de WEF-kabouters hebben ons nodig om gidsstaat te zijn.

Van een noodwetje iets definitiefs maken is een zoveelste stuiptrekking om iets voor elkaar te boksen wat ze niet lukt: alle andere wetten ongeldig verklaren. Wegens wat? Een “virus”?? Even terug naar puntje (1) van dit artikel, sukkels.

Men moet zich echter afvragen waarom de vaccinproducenten hun receptjes 75 jaar geheim wilden houden en waarom ze immuun zijn voor schadeclaims.
Als daar geen antwoord op komt is dat alleen al reden om niet naar kabouters te luisteren en deze op hun laatste kromme pootjes lopende dwergen bij recidive preventief in hechtenis te nemen. Er zijn vast nog wat hondenkennels met een plek.

Het zal druk worden bij de “rechtbanken”- zo noemde we die vroeger. Tegenwoordig zien we geen verschil meer tussen een rechter en een nieuwslezer.

Iedere dooie diender van het Nationale Polizei Korps die ergens over begint, moet zich identificeren en de vraag beantwoorden van wie hij zijn opdracht heeft gekregen.

Ieder NSBurgemeestertje die ongekozen zijn burgers naait, mogen we terugnaaien en opsluiten.
De dikste eerst. Het liefst voor de carnaval, dan kunnen we hem op een kar zetten.

Laatste welgemeende advies van vandaag voor de Nederlanders:

NIET LUISTEREN – NEGEREN – UITLACHEN – DOODZWIJGEN.

 

 

Geen opmerkingen: