9/08/2022

SPOEDHULP NODIG:

 SPOEDHULP NODIG

HELP MEE OM GEHANDICAPTEN EN MENSEN MET EEN VERSTANDELIJKE BEPERKING DIE WONEN IN EEN INSTELLING TE BESCHERMEN TEGEN ARTSEN
DIE VAN PLAN ZIJN OM DEZE WEERLOZE BURGERS WEER TE GAAN INJECTEREN IN OKTOBER


Dit is een grote groep mensen in de maatschappij die vergeten wordt en die ook onze bescherming nodig heeft tegen artsen die in opdracht van de psychopaten geld verdienen over de rug van deze zwakste schakel in de maatschappij . Deze arts verstandelijk gehandicapten zijn crimineel bezig door medische handelingen uit te voeren op deze cliënten , vaak zonder medeweten van ouders. Deze cliënten zijn niet in staat zich te verdedigen tegen ongewenste medische handelingen. Z
ij kunnen door hun beperkingen en verstandelijke handicap niet voor zichzelf opkomen. Het grootste deel van de cliënten van deze stichting DICHTERBIJ kan slecht tot niet communiceren en hebben geen flauw benul wat er om hun heen speelt , laat staan wat er met ze gebeurt of wat gevolgen zijn van medische handelingen op hun lichaam . Deze toestemming wordt niet door hun gegeven.
Net als de ouderen in instellingen ziet de overheid deze mensen als een grote kostenpost waar ze maar al te graag van af willen en waar al enorm bezuinigd is in de afgelopen jaren.

Ik doe een beroep op alle kritische en wakkere pedagogische medewerkers, artsen , verpleegkundigen, therapeuten, verzorgenden, die werken met deze doelgroepen :
Zet alles op alles om te voorkomen dat er in een oktober een herhaalde poging tot injecteren gaat plaats vinden .

Ook doe ik een beroep op de alternatieve media om de artsen van alle instellingen , die meewerken aan het grootste medische genocide schandaal, in het licht te zetten, zodat zij gestraft zullen gaan worden voor het meewerken aan genocide bij gehandicapten en mensen met een verstandelijke beperking .

Dit onderstaand bericht stuurt STICHTING DICHTERBIJ momenteel rond.
Ook vele andere instellingen in Nederland waar gehandicapten wonen en verblijven zijn van plan de injecties in oktober weer te willen gaan uitdelen aan de bewoners van deze instellingen.

HET BERICHT :
“Herhaalvaccinatie coronavirus
De vaccinatieteams van Dichterbij gaan van 10 tot en met 14 oktober weer vaccineren tegen corona. Bewoners kunnen dan een herhaalprik bij Dichterbij ontvangen. De verwachting is dat het coronavirus in het najaar weer oplaait. Daarom is landelijk besloten om iedereen van 12 jaar en ouder een herhaalprik tegen corona aan te bieden. Vragen kun je uiteraard altijd stellen aan de begeleiding en/of de dienstverleningscoördinator (DVC) van de woning”

Dit zijn een aantal van de artsen die werken bij Stichting DICHTERBIJ.
HELP MEE OM ZE VIA MAIL, POST , TELEFONISCH TE WAARSCHUWEN WAAR ZE AAN MEEWERKEN🙏🏼🙏🏼

Tonny Coppus, t.coppus@dichterbij.nl,

Suzanne Duffels, s.duffels@dichterbij.nl

Ilona Claassen, i.claassen@dichterbij.nl

Gert de Leijer, g.deleijer@dichterbij.nl (Gert de Leijer is ook bereikbaar via telefoonnummer 0478-529679).

Laura Schipper ( AVG arts)
l.schipper@dichterbij.nl

Je kunt ook bellen of mailen met Anuschka van Creij manager van Expertise 06-11831511 of a.vancreij@dichterbij.nl.

NEDERLAND HEEFT 80 artsen verstandelijk gehandicapten :
Ook deze artsen werken mee aan de genocide op gehandicapten en mensen met een verstandelijke beperking.

https://www.zorgkaartnederland.nl/arts-verstandelijk-gehandicapten

Geen opmerkingen: