9/13/2022

Oud-burgemeester: ‘Verdwenen kinderen worden gebruikt voor akelige rituelen’

 Zeker 2500 kinderen zijn de laatste 10 jaar verdwenen uit asielzoekerscentra, schreef NRC in 2020.

Van de meeste kinderen is onbekend waar ze zijn gebleven. De vrees is dat een deel van hen slachtoffer is van mensenhandel.

“Die cijfers zijn behoorlijk schokkend,” zei John van Tilborg, directeur van de kerkelijke vluchtelingenorganisatie Inlia. “En ik vind dat we dat allemaal zouden moeten vinden.”

De Belgische oud-burgemeester Peter Vereecke stelt dat er wereldwijd jaarlijks acht miljoen kinderen verdwijnen.
 

Volgens hem wordt een groot deel gebruikt voor orgaanhandel. Volgens verschillende bronnen worden ook veel kinderen gebruikt voor rituele ceremonies waar vrijmetselaars en toppolitici bij elkaar komen. Daar worden kinderen gemarteld, gefolterd en geofferd.

Zeer specifieke details

Verschillende WikiLeaks-documenten geven hier al zeer specifieke details over.
Er circuleren lijsten van politici die op deze ceremonies aanwezig zijn en er wordt zelfs vermeldt bij hoeveel rituele kindermoorden ze aanwezig waren.

Ook het Nidos speelt hierin een zeer kwalijke rol, elke vorm van openbaring zorgt dat je het leven je onmogelijk wordt gemaakt. Maar uiteindelijk zal ook dit worden blootgelegd want het spel is uit.

De voormalige politicus spreekt in een interview met het Belgische kanaal Compleetdenkers ook over een Belgisch kasteel, het Kasteel Les Amerois, in Bouillon, dat in bezit is van één van de rijkste Belgen.
Volgens Vereecke worden daar zeer regelmatig satanische rituelen en offers uitgevoerd.
Het Belgische kasteel met “het plafond van sterren”. En dan op het landgoed op kinderen jagen. Dat is al jaren bekend.

Onderwerp ‘waar niet over gesproken mag worden’

Hij haalt ook aan dat de bekende Belgische kindermoordenaar Marc Dutroux eigenlijk gewoon een loopjongen was voor deze elite, die zelf haar handen niet vuil wilde maken.

De aflevering werd verwijderd door YouTube, nadat hij zowel in Nederland als België gedurende twee weken enorm vaak was bekeken.
 

De reden voor de verwijdering gaf YouTube niet.
Misschien omdat de voormalige Belgische burgemeester wel erg veel details gaf over een onderwerp ‘waar niet over gesproken mag worden’? 

De aflevering is nog wel te bekijken op Rumble.

De vuige satanisten zitten overal.

Het kinder/mensen offer aan Baäl is nooit weg geweest. Een gruwel in Gods ogen

In o.a. Brussel werden anno 1800 maagden in een tuin losgelaten om te worden gevangen verkracht en gedood.
Daarom kregen de Israëlieten de opdracht deze soort mensen te vernietigen, want ze zouden alle volkeren kunnen besmetten met dit soort rituelen. Er is hier zoveel informatie over te vinden, kijk bv naar deze ; tig malen verwijderd over Dutroux en de vele vermoorde getuigen.

het spoor van de kinderverkrachters; dutroux en de dode getuigenhttps://m.youtube.com/watch?v=OIGo45cLOcw 

 Deze liegt er ook niet om : pas op je maag !
Daarom dat ik ben gaan begrijpen waarom God de Vader opdracht gaf in het oude testament aan Zijn volk de joden om dit soort volkeren die dit soort rituelen er op na houden te vernietigen :

Ongelofelijk , maar zeer triest 😢
https://m.youtube.com/watch?v=69f39WTLQ_E

Mensen, let a.u.b. op uw kinderen! Dit soort gasten is van de duivel bezeten en een groot gevaar voor de samenleving. In Nederland huist ook een soort onderkomen voor dit soort rituelen. Waar zijn de uit huis geplaatste kinderen van de toeslagenaffaire? 
Ik vrees het ergste

 

Geen opmerkingen: