9/13/2022

“Niets zal meer hetzelfde zijn na 25, 26 september.”

 Welke gebeurtenis hebben zij voor 24 september2022  gepland?

at zijn ze in hemelsnaam van plan op 24 september 2022? Zoals u hieronder zult zien, waarschuwt een lid van de Duitse regering openlijk dat 24 september een dag zal worden waarop iedereen zich zal herinneren “precies waar hij of zij was”.

Onnodig te zeggen dat die dagen niet vaak voorbij komen. Voor degenen die toen leefden, was de dood van John F. Kennedy zo’n dag. En 9/11 was zeker ook zo’n dag. Maar verder zijn er gewoon niet veel dagen die in deze categorie vallen, schrijft Michael Snyder.

Daarom lijkt iets wat een lid van het Duitse parlement zojuist zei zo vreemd…

“Iedereen zal 24 september 2022 niet vergeten en iedereen zal precies weten waar hij of zij was”.

Waarom?

Waarom gelooft hij dat 24 september zo historisch zal zijn?

De video van dit filmpje is op social media viraal gegaan, en u kunt hem hier zelf bekijken.

Toen 24 september genoemd werd, kunt u andere leden van de Duitse wetgevende macht horen reageren.

Heeft hij iets onthuld dat hij niet mocht onthullen? Op dit ogenblik weten wij het niet.

Misschien is er iets gepland voor 24 september.

Wel zagen wij in augustus en september van dat jaar een enorme hoeveelheid financieel geschud. In 2022 valt Elul 29 weer op een zondag. Er zal dus ook op die dag geen beurscrash zijn.

Volgens Joodse traditie eindigt dan een zevenjarige Shemitah-cyclus en begint een nieuwe zodra de zon die avond ondergaat.

Met dat gezegd zijnde, zal ongetwijfeld een groot aantal gelovigen op “hoog alarm” staan, nu wij Rosj Hasjana naderen, 

en James Bailey heeft zojuist een droom gehad die nogal alarmerend is:

"In een droom op 24 augustus sprak ik met een ongeziene persoon en zei tegen hem: “Niets zal meer hetzelfde zijn na 25, 26 september.” Dat was het einde van de droom. Hij was erg kort, maar ik geloof dat het een profetische waarschuwing was.

Een paar dagen later kreeg ik weer een korte droom, waarvan ik geloof dat hij mij opdroeg dit te delen, dus dat deed ik en de rest van dit artikel is mijn interpretatie.“Niets zal hetzelfde zijn” is hetzelfde als zeggen dat alles gaat veranderen. Aangezien er geen grenzen werden gegeven, geloof ik dat de omvang van deze veranderingen zeer groot zal zijn, en invloed zal hebben op alles, overal en iedereen, zodat wij ons niet hoeven af te vragen of dit wel of niet gebeurt, want het zal veel te groot zijn om te missen.

“Na 25, 26 september,” onthult het begin zonder een einddatum te onthullen, dus ik denk dat dat betekent dat deze veranderingen voor onbepaalde tijd zullen doorgaan, zonder dat er teruggegaan wordt naar hoe het vroeger was.

Voor veel mensen kan het heel vreemd lijken dat er twee dagen genoemd werden.

Maar als u eenmaal begrijpt dat Rosj Hasjana van zonsondergang op 25 september tot zonsondergang op 26 september gaat, is het volkomen logisch.

En volgens de Joodse traditie zijn die 24 uren de allereerste dag van de nieuwe sjemitah-cyclus.

Ik ben het helemaal met James eens dat het heel goed mogelijk is dat er op die bepaalde datum niets van betekenis gebeurt.Zoals hij zei, het zou gewoon een drempel kunnen zijn, waarna nooit meer iets hetzelfde is.

In ieder geval verwacht ik zeker dat de komende 7 jaar tot de meest chaotische jaren in de geschiedenis van de mensheid zullen behoren.En dat “de val” van de Koningin is gebeurd vlak voordat wij bij “de val” van dit jaar komen.

En in “de herfst” van dit jaar voorzien velen dat wij “de val” van de westerse beschaving in een hoge versnelling zouden kunnen zien komen.

Misschien is dit gewoon een enorm toeval en lezen de mensen veel te veel in dit alles.

Dat is heel goed mogelijk.

Maar als u één figuur moest kiezen die de hele westerse wereld vertegenwoordigde, dan zou zij het geweest zijn.

En de westerse wereld staat zeker op de rand van een volledige en totale ineenstorting.

Wij gaan tijden tegemoet waarin wij catastrofale gebeurtenissen zullen zien gebeuren die de meeste mensen zelfs nooit voor mogelijk hadden gehouden. De hele geschiedenis van de mensheid heeft zich opgebouwd naar een groot crescendo, en wij mogen daarbij zijn.

Zal deze maand bijzonder belangrijk worden?

 

 

Geen opmerkingen: