9/19/2022

Het Emergency Alert System stand-by

 VS: Het Emergency Alert System stand-by in aanloop naar de tussentijdse verkiezingen.


Als de verkiezingen in de VS wederom worden vervalst om te voorkomen dat de Amerikaanse Republiek wordt hersteld, zullen militairen het Emergency Alert Systeem activeren.

Op alle zenders en telefoons zal dan de omgekeerde Amerikaanse vlag verschijnen, met aan iedere Amerikaan het verzoek de vlag omgekeerd uit te hangen.

Dit is het sein: “De Verenigde Staten zijn in nood”.

Met een eerder bericht over aankomende massale arrestaties en het gegeven dat alles nu op scherp is gezet moeten we serieus rekening gaan houden met dezelfde toestanden in Europa. Europa is immers door de geallieerden grotendeels bezet gebied. Waaronder Nederland…..

EAS op stand-by voor midterms

Als de Deep State Democrats de overwinning in de midterms van november vervalsen zal president Donald J. Trump het Amerikaanse leger opdracht geven om het Emergency Alert System (EAS) te activeren.

De EAS, voorheen het Emergency Broadcast System genoemd, werd in 1963 opgericht om Amerikanen te waarschuwen in oorlogstijd en werd in latere jaren uitgebreid voor gebruik tijdens noodsituaties in vredestijd op staats- en lokaal niveau.

Tot voor kort had de meest verachtelijke politiemacht van het land, het Federal Emergency Management Agency, de controle over de EAS – totdat de White Hat fractie van het Amerikaanse leger het in beslag nam tijdens een brutale aanval op FEMA’s Mount Weather-bolwerk afgelopen maart.
Wanneer geactiveerd, overschrijft de EAS lokale stations en kabeluitzendingen en verzendt een audiotoon en een sms-bericht naar mobiele telefoons. Het is enigszins vergelijkbaar met, maar krachtiger dan het Amber Alert-systeem en het noodweermeldingssysteem van de National Weather Service.

Als de Deep State fel betwiste senaats-, staats- en regionale zetels massaal zal winnen, zal er een reeks gebeurtenissen plaatsvinden: zodra de winnaars bekend zijn gemaakt, zullen U.S. Army Cyber Command en U.S.M.C. Forces Cyberspace Command een onafhankelijk onderzoek uitvoeren. Ze zullen niet alleen de Senaat en het Huis van Afgevaardigden evalueren, maar ook andere verkiezingsuitslagen analyseren. Zelfs de resultaten van districtsrechters kunnen te maken krijgen met onderzoeken. De gezamenlijke cybercommandomacht zal ook kijken of illegale immigranten in opvangsteden hun stem hebben uitgebracht.

Als vervolgens verkiezingsdiefstal wordt bewezen, zal White Hats de EAS inschakelen.
Een afbeelding van de Amerikaanse vlag die ondersteboven wappert, zal verschijnen op mobiele telefoons en televisies in het hele land.
Patriotten zouden dit – de omgekeerde vlag –  moeten erkennen als een teken van nationale nood. Bronnen vertelden Real Raw News dat dit niet moet worden geïnterpreteerd als een onmiddellijke oproep om de wapens op te nemen, omdat het leger niet wil dat burgers in het kruisvuur terecht komen wanneer het staats- en federale gebouwen bestormt en verraderlijke ambtenaren geketend door de straten sleept.

“Dit zal geen tijd zijn voor een burgeropstand”, vertelde een bron in het kantoor van generaal David H. Berger aan RRN. “We willen dat alle patriotten hun vlaggen ondersteboven hangen, het woord verspreiden, niet dat ze zichzelf laten vermoorden. We hebben de mensen die al heel, heel lang trainen voor deze dag. Als het naar het fout dreigt te gaan en we patriottenhulp nodig hebben, zullen we een vervolgbericht sturen waarin dat expliciet wordt vermeld. Wij willen op geen enkele manier het Wilde Westen in de straten van Amerika zien.”

Bovendien zouden White Hats ook willen dat patriotten zouden stoppen met het plaatsen van selfies van zichzelf en hun vuurwapens op sociale media.

“Mensen die dit doen, nodigen de anti-terreur eenheden uit om aan hun deur te kloppen. Het is problematisch. Ja, we hebben allemaal rechten van het Eerste en Tweede Amendement, maar dit is niet het moment om problemen uit te lokken. Als we uiteindelijk hulp nodig hebben, en ik benadruk het woord “als”, zullen we het niet krijgen van de mensen van wie de vuurwapens in beslag zijn genomen, “zei onze bron.

Source: https://herstelderepubliek.wordpress.com


 

Geen opmerkingen: