8/28/2022

Baby’s zullen het spike-eiwit genen erven

DEATHVAX™ verandert niet alleen het DNA van volwassenen ingrijpend, het verandert ook letterlijk het DNA van foetussen die zich ontwikkelen in de baarmoeder van de genetisch gemodificeerde menselijke (GMH) moeders die proberen zwanger te worden.

Wat wij nu al meemaken is een dystopische maatschappij van mensen die omgevormd zijn tot levende spike-eiwitfabrieken, en hun pasgeboren en ongeboren kinderen zullen ook de dragers en producenten zijn van deze eindeloze cytotoxische spikes.

Maar het meest gevreesde onderzoek moet nog worden uitgevoerd: de bevestiging dat de nakomelingen van de huidige spikesfabriek-baby’s ook deze afschuwelijke genetische verandering zullen erven.

Wij zijn op weg naar onbekende en uiterst gevaarlijke tijden.

Verwacht dat dit komende verkoudheids- en griepseizoen bijzonder wreed zal zijn voor zelfs de baby’s, die net als hun geïnjecteerde ouders allemaal VAIDS krijgen, ook al beweren zij zich voorlopig allemaal “prima” te voelen.

Veel mensen die zich op tragische wijze aan de DEATHVAX™ hebben onderworpen, beweren vaak dat zij zich “prima” voelen en geloven ten onrechte dat zij “beschermd” zijn en dat “het erger had gekund”, terwijl zij allemaal steevast COVID oplopen, beter gezegd, VAIDS verschijnselen krijgen, schrijft 2nd Smartest Guy in the World.

Deze beweringen hebben veel weg van blootgesteld worden aan dodelijke straling of rondlopen met ongediagnosticeerde kanker in een laat stadium en weinig reden hebben om te geloven dat je leven iets anders dan normaal is.

Volgens een recente Japanse biodistributiestudie, uitgevoerd door Pfizer, kunnen wij nu helaas bevestigen dat miljarden baby’s die geboren zijn uit ouders die blootgesteld zijn aan de traagdodende biowapeninjecties, de spike-eiwit genen geërfd hebben.

Uit de studie van Pfizer is gebleken dat het gemodificeerde mRNa de neiging heeft zich te concentreren in de eierstokken en de milt. Omgekeerde transriptase wordt in deze organen gevonden. Dit betekent dat miljarden van de nieuwe generatie een uiterst wrede dood zullen sterven.

Het uitgelekte Japanse bio-distributieonderzoek is gedaan door Pfizer en laat zien dat het mRNA naar alle organen gaat en zich concentreert in de eierstokken en de milt.

Dit is het artikel in het Japans: https://archive.ph/NrrhK

In het artikel met de titel “We Made a Big Mistake” – COVID Vaccine Spike Protein Travels From Injection Site, Can Cause Organ Damage” wordt Dr. Bridle geciteerd die het Japanse paper vertaald heeft:

“Wij dachten dat het spike-eiwit een geweldig doelwit antigeen was, wij hebben nooit geweten dat het spike-eiwit zelf een toxine was en een pathogeen eiwit was. Door mensen te vaccineren enten wij hen dus onbedoeld in met een toxine.”


De criminele mainstream media  en doktoren garandeerden samen met hun trawanten in het kwaad BigPharma, het Center for Disease Crimes (CDC), de FDA, enz. dat deze experimentele gen therapieën het DNA op geen enkele manier zouden veranderen.

Zij hebben allen willens en wetens gelogen!!!!

 

Geen opmerkingen: