5/26/2022

Onderwerp van massa schietpartijen in Amerika

 Over het onderwerp van massa schietpartijen 

We weten allemaal hoe verkeert ze zijn...

Maar ANONS/PATRIOTS weten heel goed hoe deze Agenda ontstaan.

Het is geen grap Mk Ultra bestaat en de CIA heeft dit meerdere malen toegegeven ( het controleren van mensen in de mate dat ze super soldaten worden... Moordenaars...) .

Er zijn verschillende klokkenluiders over Mk Ultra projecten, inclusief de CIA die toegeeft dat ze nog steeds aan mind control projecten doen.

Het is niet alleen de CIA maar ook andere 3 letter agentschappen die het bieden van Mk Ultra doen .. >>> De CIA gebruikt date rape drugs zoals GHB, ketamine, rohypnol, en scopolamine-om er maar een paar te noemen- die de vorming van herinneringen stoppen.

De meestal zeer JONGE proefpersonen in de mind control projecten worden dan onderworpen aan ondraaglijke methoden die hen de slaap ontnemen (opgewekt met methamphetamines om dagenlang wakker te blijven in één positie - meestal moe naar beneden en gemarteld met repetitieve beelden, geluid en fysieke martelingstechnieken) na dagen en zelfs weken van het instellen van MK Ultra mind control op een proefpersoon...

De persoon komt dan in staten van euforie, angst, woede en fysieke uitbarstingen (ondraaglijke PTSS die bestaan in het onderbewuste niveau van de patiënt)... deze uitbarstingen kunnen worden getriggerd door geplaatste beelden in de samenleving of geluiden of foto's (hypnose).

De CIA gebruikte duizenden MK ultra patiënten om aanslagen en moorden te plegen om revoluties in de wereld te starten. Of gebruikt het om wetten in te voeren of wetten aan te nemen die betrekking hebben op het geweld dat door een gewelddadige burger (meestal hun MK ultra patiënten) werden uitgevoerdt.

De huidige massale schietpartijen in de VS zijn dus diep verbonden met Democraten die wapens willen verbieden om een wereld REGIMEN  in te voeren dat verbonden is met VOLLEDIGE controle over mensen. Geen eerste amendement rechten en een je ziet nu zelfs de VRIJHEID van meningsuiting wordt al over de hele wereld AANGESTAAKT.

>In 2017 deed Australië afstand van hun wapens en het recht om zichzelf te verdedigen in een enorme GEPLANDE geënsceneerde gebeurtenis die was gecreëerd door Globalisten ( DS)...
Slechts drie jaar later hebben dezelfde Globalisten/WHO/DAVOS/Rockefellers/Dupont etc. het biowapen virus los ge laten  terwijl er ook gevangenis kampen werden geïnstalleerd om hun eigen burgers te arresteren die zich niet aan de mainstream vertelling hielden.
Honderdduizenden Australische bankenaccount werden bevroren, en duizenden mensen gingen naar kampen ( gevangenis )//.....
.> Dit was allemaal bewust
gecreëerd .... En dit is wat ze proberen uit te voeren in de V.S.
_________
Wees dus voorbereid op meer ,,geënsceneerde,, massale schietpartijen in de V.S.
omdat de diepe staat / democraten / RHINO's / gecontroleerd door de WEF Globalisten    om wapens weg te nemen in de V.S. 

Het is allemaal gepland en verbonden met de wereldgezondheidsorganisatie die probeert een Wereldverdrag te installeren.  

Ze willen niet dat een ontwaakt, gewapend PUBLIEK hun plannen tart.

 MK ULTRA: Common Triggers – Illuminati Cabal Exposed
https://illuminaticabalexposed.wordpress.com/2020/09/15/mk-ultra-triggers/

 
Dus blijf wakker vrienden

Geen opmerkingen: