4/27/2022

Media geven ernstige prikschade toe

Prikpatiënten op intensive care explodeert – media geven ernstige vaccinatieschade toe

De tijd is gekomen. Alle omhaal van woorden en cosmetische cijfers hebben geen zin, de massale vaccinatieschade kan niet meer weg geïnterpreteerd worden.

Terwijl de Duitse regering nog steeds debatteert over het al dan niet verplicht stellen van vaccinatie, beginnen zelfs de publieke omroepen voorzichtig het tapijt in een hoek op te lichten en te kijken naar de urine die eronder zit uitgeveegd.

Of de redacties niet meer anders kunnen – of dat zij beseffen dat zij niet langer kunnen zwijgen, dat zij de roep van hun roeping niet helemaal kunnen negeren, wie weet, schrijft Niki Vogt.

De mdr brengt het stilletjes, op 22 maart zond het onder de titel uit: Complicaties bij vaccinaties – waarom de getroffenen zich alleen gelaten voelen” een verslag dat begint met de zin:

“Complicaties na een Coronavaccinatie zijn zeldzaam, maar ze bestaan wel. Naar aanleiding van een bericht in “Umschau” hebben andere gedupeerden zich gemeld.
Zij eisen een centraal contactpunt en een betere verwerking.”

 Ze komen te laat, de WEF media! 
Eerst geven ze alleen maar toe en snijden ze het onderwerp aan van wat toch niet meer ontkend kan worden. De waarheid komt langzaam aan het licht, beetje bij beetje:

Er wordt echter telkens weer op gewezen dat het om zeldzame gevallen gaat en dat men uiteindelijk ondanks alles toch voor vaccinatie kan kiezen.
En waar blijft de verklaring van de enorme oversterfte !!!!

“Talloze “geïmmuniseerde” mensen lijden aan ernstige vaccinatieschade, velen hebben de “vaccinatie” tegen Corona niet overleefd.”

 https://deanderekrant.nl/nieuws/onthullend-coronabeleid-blijkt-beerput-2022-04-01

 

 

 

Geen opmerkingen: