4/24/2022

Apr. 24, 2022 GTB 534.

Apr. 24, 2022
GTB 534.

HERVERDELING VAN RIJKDOM STAAT VOOR DE DEUR. HIER EN DAAR MOETEN NOG WAT PLOOIEN GLAD GESTREKEN WORDEN.

Wij weten, dat er een herverdeling gaat plaatsvinden van rijkdom.
Ook weten wij, dat de stand van het vermogen van de pedofielen en sextraffickers etc.., waar beslag op is gelegd, groter is dan wij ooit hebben kunnen denken.
Volgens opgaven uit de Q hoek, was dat bedrag een maand of drie geleden ca. 19 triljoen US$.
Maar vooral de laatste tijd zijn er veel arrestaties geweest, dus dat bedrag is waarschijnlijk een stuk hoger.

Wij hebben het niet over de grotere rijkdommen, zoals van het Vaticaan, wat geschat wordt op 23 Quadrllion Us $ in goud, zilver, diamant, edelstenen, kunst objecten etc. etc., waar beslag op is gelegd.

Maar ook dat bedrag verbleekt bij de bedragen die gaan vrijkomen in goud, wat opgeslagen is in de mijnen van Salomon. Het Goud, wat toebehoort aan de bevolking van de wereld. In de jaren vijftig werd op een conferentie besloten deze rijkdom te bevriezen voor 50 jaar, alvorens het vrij te geven. ( alweer een bewuste vertraging).

Welnu die termijn is reeds verstreken. O
m nog maar even door te gaan, ook het geld wat op slinkse wijze de bevolking ontfutseld werd door false interest rates, manipulatie van de stockmarket en de overbodige tax betalingen, moeten teruggeven worden aan de bevolking.

De leugens van Jesse Klaver die zegt, dat wij naar een leven toe moeten zonder bezittingen. Schandalig!
Wederom een NWO poppetje een slaaf van de master Klaus Schwab.
Dat is wat de hele NWO voorsteld. Geen bezittingen aan de mensen, want daar wordt je niet gelukkig van.
Daarom werken alle regeringen daaraan, eerst hun eigen bevolkingen leeg te zuigen, dan ze trachten te doden door experimentele injecties en dan door ze wijs te maken dat zij beter af zijn als zij alles inleveren.
Niet alleen hun sociale rechten maar ook hun bestaansrecht, hun geboorte recht, hun recht op vrij ademen van goede zuurstof, in plaats van door de staatsindustrieën verziekte en vervuilde lucht.
Als dat nog niet genoeg is proberen zij ook nog ons te vergiftigen met zogenaamde chemtrails, onder het motto van klimaat verandering bestrijding.
Maar men praat niet over het teruggeven van geld aan de wereld bevolking, waar zij eigenlijk verplicht toe zijn.......

Daarom moeten zulk soort instanties drastisch ingeperkt worden. Zij zijn er niet voor U, maar voor de masters achter de schermen.

Laten wij beginnen met NEXIT....van de EU, een cabal georienteerde eenheid, die er op uit is de masters te dienen en niet het volk.
Ook de idiote Navo, die niets leverd om ons te beschermen, maar meer een tool is geworden om de aangesloten volken te onderdrukken.
En dan de Verenigde Naties, die club is verworden tot een identieke copie van de EU, meer particulier dan een echte vertegenwoordiging van de zelfstandige Naties.

U ziet er is een hoop cleaning te doen. Maar wij hebben de tijd.
Het fijnste is dat de DEMASKEE is begonnen.

En wij, de burgers moeten goed naar al die organisaties kijken en dan rustig uit elkaar trekken en ontrafelen.. Dat wordt onze taak. Rustig, geduldig en analytisch..
MAAR ZOALS GEZEGD, WIJ HEBBEN DE TIJD. EN WETEN MEER DAN WIJ DENKEN TE WETEN.....
ZOALS Q ZEI; “you have more than you know...”!!!
En dat is wat zij ons gaan vertellen. ......eindelijk....!!!

GTB.

Geen opmerkingen: