4/01/2022

Apr. 1, 2022 GTB 501

 Apr. 1, 2022
GTB 501

GROTE ONTWIKKELINGEN OOK IN DE USA.
DE MAIN STREAM MEDIA BEGINT TE DRAAIEN.
ZIJ STAAN VOOR HET BLOK.....MASSA ARRESTATIES....

12 BIO CHEMIST LAB-RATS zijn door de SPETZNAS SPECIAL FORCES GEARRESTEERD EN ONTHOOFD, waaronder ook 2 Amerikaanse specialisten..... 

FOX News, MSNBC beginnen nu het gerotzooi met de stemmen in november 2020 naar buiten te brengen. Zij kunnen niet anders meer.
In de battle States , de staten, waar er altijd gevochten wordt tussen de Democraten (Biden) en de Republikeinen ( Trump) wie de kiesmannen krijgt  wordt de Sting operatie van Trump bloot gelegd, openbaar gemaakt, voor het Amerikaanse volk.

Het betreft hier12 staten, die dus ook meestal bepalen wie er president wordt. De democraten en de zwijgende meerderheid geloven dat niet of zijn totaal niet geïnteresseerd, omdat het toch allemaal corrupt is.

WELNU, NU WORDEN ZIJ WAKKER GEMAAKT via de MSM
De Main Stream Media), brengen het nu naar buiten. Zij kunnen niet anders, zij staan voor het blok. DE STING ; alle echte stembiljetten werden in het diepste geheim voorzien van een elektronisch watermerk.
Zodat men kon vast stellen dat het om een echt stembiljet gaat. ( er werden er namelijk heel veel valse biljetten doorgesluisd van uit china en ook valse stembiljetten door de Democraten. Of getekend door dode mensen, verhuisde mensen, honden, katten, niet bestaande namen, niet bestaande adressen, niet verstuurde stembiljetten, de niet gevouwen om in een enveloppe te doen. de stembiljetten die op Trump hadden gestemd, maar toch gescreend werden , waarbij later de aantallen gewijzigd werden en de stembiljetten weggegooid.

Ook zelfs de mensen, die geen biljet kregen en waarvan bleek dat er toch op hun naam gestemd was.....Dat liep in de tienduizenden.

Elektronisch wees het uit dat Trump in alle 12 battle staten gewonnen had met 80% van de stemmen.
De geheime operatie werd uitgevoerd door een speciale daarvoor opgeleide militaire seals groep en was al drie jaar voor de stemmingsdatum gestart met de voorbereidingen.
Daarom wisten de militairen al na anderhalve dag nadat Trump gewonnen had met een landslide.
Doch door de officiële tellingen en gewijzigde getallen door de computer, en manipulatie vanuit Europa, met name Duitsland, China, en ook
Italië door een satelietengroup uit Italië, en zo verloor D.J.Trump de “ verkiezing”

Men liet het zo, onderdeel van een nog grotere sting operatie om de macht van de Khazarian Mafia over de hele wereld bloot te leggen.,
Wat er ook gebeurd is, maar daarover later meer.

WELNU, DAT IS NU GISTEREN IN DE USA BEKEND GEMAAKT, TERWIJL TE GELIJKER TIJD DUIZENDEN MENSEN,
IN DIE 12 STATEN DIE AAN DE FALSE TELLING DEELNAMEN WERDEN GEARRESTEERD!

Ook werden in detail de gegevens vrijgegeven van wat er gevonden is op de in beslag genomen laptop van Hunter Biden, de zoon van de President, een drugsgebruiker, een sex verslaafde zoon. Met ontzettend veel belastend materiaal over witwassen, corruptie etc. etc.


t.me/Gerrit_Brendel

Wat mijn idee is dat we 2 spannende weken tegemoet gaan maar we gaan het zien.
We gaan hard richting de paasdagen.
Pin me er niet aan vast want datums zeggen niets.
Het komt zoals het komt

Geen opmerkingen: