6/06/2021

van Haga, stemt mee om kinderen “zo spoedig mogelijk” te “vaccineren.”

 Ongelofelijk. van Haga,  stemt mee  om kinderen “zo spoedig mogelijk” te “vaccineren.”

Van Haga, @hanssmolders01 en Ephraim waren amper een paar weken verkozen namens  FVD of ze roofden hun zetel. 

 En ze zaten nog geen paar weken op die geroofde zetel of ze dienden met Paternotte van D666 een motie in om kinderen “zo spoedig mogelijk” te “vaccineren.”

 Britse kinderarts: kinderen zullen aan het COVID-19 vaccin sterven!

 

Waarbij steeds meer artsen hun stem laten horen. 

Volwassenen, aldus Jones, kunnen het risico dat COVID-19 in deze situatie voor hen inhoudt afwegen tegen het risico van mogelijke gevolgen op lange termijn, en zelf beslissen dat zij bereid zijn een risico te nemen en zich te laten vaccineren.
Kinderen kunnen dat niet. 

Daarom, aldus Jones, is het vaccineren van kinderen niet alleen in strijd met de Eed van Hippocrates, maar ook met het internationaal recht, omdat artsen alleen risicovolle behandelingen mogen uitvoeren als een patiënt de gevolgen van de behandeling kan inschatten en toestemming voor de behandeling heeft gegeven in het licht van een afweging van de daaraan verbonden risico’s en voordelen.

Kinderen zullen aan het COVID-19 vaccin sterven, zegt Ros Jones, kinderen die zonder vaccinatie niet zouden zijn gestorven. Vaccinatie, zo zegt zij, stelt kinderen bloot aan een risico dat zij zonder vaccinatie niet zouden lopen.

Wie wil er onder deze omstandigheden een beslissing nemen om kinderen te vaccineren?

Eens te meer rijst de vraag hoe het heeft kunnen gebeuren dat westerse samenlevingen in een collectieve staat van waanzin zijn beland waarin alle rede moet wijken en elke vorm van hysterie wordt doorleefd – ten overstaan van een virus dat al lang al het potentieel heeft verloren voor een pandemie.

Dit is kindermishandeling en goedkope propaganda in één, omdat de propaganda gebruikt wordt om kinderen, die nog niet in staat zijn hun eigen oordeel te vellen, eerst bang te maken met beelden van polio en pokken, om hen vervolgens “klaarblijkelijk ” met de zegening van het COVID-19 vaccin te redden

De onderstaande sequentie komt uit dat interview, bericht sciencefiles.org.

Britse kinderarts: kinderen zullen aan het COVID-19 vaccin sterven

“We hebben een enorme fout gemaakt. We realiseerden het ons tot nu toe niet”, zei Byram Bridle, een virus-immunoloog en universitair hoofddocent aan de Universiteit van Guelph.
“We dachten dat het spike-eiwit een geweldig doelwit-antigeen was, we hebben nooit geweten dat het spike-eiwit zelf een toxine en een pathogeen eiwit was. Dus door mensen te vaccineren, enten we ze onbedoeld in met een giftige stof”
, zei Bridle in een radio uitzending, die niet gemakkelijk te vinden is met een Google-zoekopdracht, maar


Bridle zei dat de ontdekking van vaccin-geïnduceerde spike-eiwitten in de bloedcirculatie gevolgen zou hebben voor bloeddonatie programma’s.
“We willen niet dat deze pathogene spike-eiwitten worden overgedragen op kwetsbare patiënten die een transfusie met dit bloed krijgen toegediend”
, zei hij.

Het Coronavirus spike-eiwit van COVID-19 vaccinatie,  geeft duizenden gerapporteerde bijwerkingen, van bloedstolsels en hartaandoeningen tot hersenbeschadiging en voortplantingsproblemen, zegt ook een Canadese kanker-vaccinonderzoeker, schrijft Celeste McGovern op lifesitenews.com.

Een ander onderzoek, uitgevoerd in Japan, toont aan dat Lipid NanoParticles (LNPs) die de mRNA-code bevatten, na vaccinatie op grote schaal door het lichaam circuleren en de hersenen, milt, dikke darm, hart, lever, longen en andere organen bereiken.

Het is niet verrassend dat alles wat het establishment ons heeft verteld over COVID-vaccins een berekende leugen is geweest.
Een van de grootste en meest verraderlijke leugens is dat “mRNA vaccin injecties in de arm blijven en geen nanodeeltjes door het lichaam laten circuleren”. 

Nu weten we dat dit een leugen is, aangezien uit nieuw onderzoek in Japan blijkt dat Lipide NanoParticles (LNPs) die de mRNA-code bevatten, na vaccinatie op grote schaal door het lichaam circuleren en de hersenen, milt, dikke darm, hart, lever, longen en andere organen bereiken.
Het onderzoeksartikel, oorspronkelijk geschreven in het Japans en automatisch vertaald in het Engels, is te vinden onder deze link op de server van Natural News (PDF).

Wie dit  toelaat heeft geen morele bevoegdheid meer in zijn lijf en verdient eigenlijk alleen nog maar vreselijke minachting.

Van Haga, hanssmolders  en Ephraim stemmen voor om uw kinderen “zo spoedig mogelijk” te “vaccineren.”

1 opmerking:

Anoniem zei

Van haga vals kreng!!