Mu Yuchun praat veel over gezondheid, filosofie en geheimen van de culinaire gezonde kookkunst zonder chemie.
In deze video laat meester Mu Yuchun je zien hoe je Chinese kool heerlijk en snel kookt.
Master Mu gebruikt alleen de ingrediënten die de natuur ons heeft gegeven, met veel vitamines en legt het effect van elk op je lichaam uit. Ook aan het einde van de video vertelt meester Mu Yuchun waarom het nuttig is om met stokjes te eten.
Schakel ondertitels in.
Mu Yuchun bereidt Chinese dumplings jiaozi 饺子 jiǎozi met paardenbloem.
Jiaozi
饺子, pinyin jiǎozi, is een Chinees gerecht gemaakt van deeg gevuld met
vlees (meestal varkensgehakt) en groenten (paardenbloem) of meestal
kool, minder vaak alleen vlees.
Dit is wat we nu zo missen :)
Het meest energieke eten. Daslook (superveel vitamines C) met kleine garnalen.
In deze video frituurt Meester Mu Yuchun een eenvoudig en smakelijk gerecht met de rijkste energie-inhoud, zo nodig voor ons in het voorjaar, wilde knoflook en garnalen.
Het kost je 5 minuten om zo'n gerecht te bereiden.
Leer de meest energieke lentegroenten koken - daslook!
Het meest energieke eten. Ramsons en garnalen.
Het kost je 5 minuten om zo'n gerecht te bereiden.
Leer de meest energieke lentegroenten koken - daslook!
Het meest energieke eten. Ramsons en garnalen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten