4/25/2021

Mu Yuchun gezondheid, filosofie en gezonde kookkunst

 Mu Yuchun praat veel over gezondheid, filosofie en geheimen van de culinaire  gezonde kookkunst zonder chemie.  

 



In deze video laat meester Mu Yuchun je zien hoe je Chinese kool heerlijk en snel kookt.
Master Mu gebruikt alleen de ingrediënten die de natuur ons heeft gegeven, met veel vitamines en legt het effect van elk op je lichaam uit. Ook aan het einde van de video vertelt meester Mu Yuchun waarom het nuttig is om met stokjes te eten. 

Schakel ondertitels in.

 
 Mu Yuchun bereidt Chinese dumplings jiaozi 饺子 jiǎozi met paardenbloem.  

 Jiaozi 饺子, pinyin jiǎozi, is een Chinees gerecht gemaakt van deeg gevuld met vlees (meestal varkensgehakt) en groenten  (paardenbloem)  of meestal kool, minder vaak alleen vlees.

Dit is wat we nu zo missen  :)
 
 

Het meest energieke eten. Daslook (superveel vitamines C) met kleine garnalen.

In deze video frituurt Meester Mu Yuchun  een eenvoudig en smakelijk gerecht met de rijkste energie-inhoud, zo nodig voor ons in het voorjaar, wilde knoflook en garnalen.
Het kost je 5 minuten om zo'n gerecht te bereiden.
Leer de meest energieke lentegroenten koken - daslook!
Het meest energieke eten. Ramsons en garnalen.
 

Geen opmerkingen: