10/05/2018

Unilever-topman: Een Multinational kiest voor een land wat uit de EU stapt

Ondanks een kadootje van 2 miljard? Unilever-topman: ,,verhuizing afgeblazen door grote ophef dividendbelasting,,

Een hoop heisa maar er gebeurt niets. Dit is al een tijdje bekend bij Rutte en Unilever. Deze zomer is er een soort van enquête gehouden onder de aandeelhouders en daar kwam de beslissing, om in Engeland te blijven, uit.
 

De aandeelhouders slaan twee vliegen in 1 klap. Ze betalen geen belasting meer en Unilever wordt nog aantrekkelijker voor Amerikaanse overnamekandidaten. Voorgekookt dus. En nu dus zo'n misselijk tactisch trucje van de topman Polman van Unilever. 
Zijn bedoeling is nu nog een beetje valse hoop te bieden en de jaarlijkse 2 miljard euro veilig te stellen voor diezelfde aandeelhouders. Volgens de Unilever-baas ligt het niet aan eigen falen maar aan de discussie over dividendtaks.. 
Hoe dom denken ze dat we zijn?
Interessant is wel de werkrelatie die er indertijd was tussen Rutte en Polman.
Pindakaas Rutte heeft bij Unilever (Calvé) gewerkt als personeelsmanager.
En Juncker had ons nog beloofd dat grote bedrijven Londen zouden verlaten?
Nu blijken bedrijven niet te kunnen wachten om eindelijk uit de EU te kunnen stappen.

Europa wilde zich al eens eerder positioneren als uniforme wereldmacht, toen ook al onder aanvoering van Duitsland"
En toen deden ze er ook al niet aan mee, waarom nu dan wel? Ze zien de bui al hangen.Unilever is eigenlijk zelfs irrelevant in het dossier dividendbelasting.
Het gaat simpelweg om 500 miljoen per jaar voor het koninklijk huis netto geld. 15% over het dividend dat ze over hun aandelen Shell ontvangen, waar nu een bronheffing op wordt ingehouden die ze niet kunnen verrekenen.
gekeken naar de time-line is de discussie over de dividendbelasting begonnen zo rond de dood van Claus. 
Thomas Ross zou er een mooie thriller over kunnen schrijven, hoe boven de openstaande kist van Claus het kabinet Balkenende viel en Hare Majesteit met een constitutionele crisis dreigde.
En om majesteit woede af te kopen, om het voortbestaan van de monarchie, moest het kabinet natuurlijk een kleine wens van het huis van oranje inwilligen.
een half miljard netto per jaar extra.
Alle paleizen zijn van de burgers, alleen zij mogen erin wonen en wij betalen de kosten. En Rutte steunt ze, waarom, Tja wat weten ze van Rutte?


 Wat zei Arjen Lubach ook al weer over de monarchie?


VK gaat Dood na Brexit "uitspraken van lulletje rozenwater Rutte. 
Nederland verliest door het halsstarrig vasthouden aan het eu clubje veel concurrentiekracht. 
Er zullen er nog velen, bedrijven en particulieren, uit eu vazalstaat Nederland hun biezen pakken. De EU remt de vooruitgang van Nederland. #Nexit.

Leiden wordt  lijden? met zijn leugenachtige incompetente en corrupte gedraai. Maar de narcistische arrogantie houdt hem nog staande  Hij heroverweegt en schaft het af. Maar die verandert echt niet van mening.
Alles wijst er op dat hij een unilever infiltrant is die het tot premier heeft geschopt. Hij is dus niet een hoeder des vaderlands maar een geld- en machtsbeluste kapitalist. 
Is de aandacht genoeg afgeleid door Rutte, Rusland, Shell en Unilever en kan nu het persberichtje de deur uit, zodat MinPres Kukident "op basis van nieuwe ontwikkelingen" het plan kan afschieten?

We gaan erop vooruit zegt Rutte!!!?

We gaan 700 euro aan meer lasten betalen, er komt een vliegtaks, het parkeren wordt duurder' de accijnzen gaan omhoog; premie auto /zorgverzekering gaan omhoog.
etc. etc. 


 
We worden door de multinationals en het groot kapitaal geregeerd.
Dit is tekenend voor Unilever. Het gaat om geld en niet om de klant en het voedsel, net zoals Rutte het geld en niet het volk.
Het is een kartel.

Het Nederlandse Volk en MKB was en is tegen de beslissing van de mega-plofkraak op de Nederlandse bevolking de 2 miljard Bedrijfsleven multinational Unilever- pakketplan van de premier Mark Rutte.  
Niemand was voor afschaffing van de dividendbelasting. Regeringspartijen niet, de kiezers niet. Maar toch werd het afgeschaft.
  
Eten in doosjes, pakjes en zakjes..... Ik heb nog nooit zo'n boom gezien waar dat aan groeide. Het is marketing, all of it. 

Zodra je stopt met tv kijken en reclames je niet meer beïnvloeden bij de supermarkt zal je merken dat je weer vaker zelf de groenten uitzoekt, beslist of het aardappels of rijst gaat worden vandaag en dan een mooi stukje vlees uitkiezen of voor naar de slager gaan. 3/4 van de gemiddelde supermarkt staat vol met spullen die je alleen maar koopt omdat je middels reclame verteld is dat dát het spul is wat je moet hebben. 

Zonder die informatie is het een eindeloze rij zinloze dozen met aan de voorkant onwaarschijnlijke claims en aan de achterkant een enorme lap tekst waaruit blijkt dat dat wat er aan de voorkant opstaat helemaal niet of slechts minimaal aanwezig is in die doos met 20 verschillende ingrediënten en E-nummers.
Daarentegen zit er wel een immense hoeveelheid onduidelijke rommel in om dat gebrek te maskeren, dat dan weer wel. Zonder de marketing vreet je die bende echt nooit meer, temeer omdat verse waar ten alle tijde beter smaakt. 
Pioniers van het moderne verzet, niet te verslaan en volstrekt legaal!
Het MKB is de ware banenmotor van NL. Een goed voorbeeld doet volgen,

 

Geen opmerkingen: