10/25/2018

100 kamervragen aan Mark Harbers (VVD) over omstreden Marrakesh Immigratiepact

Wollt Ihr die totale Umvolkung? 

Zo niet al halfweg gevestigd onder het regime Rutte, ruik je welhaast de totalitaire EU staat die met rasse schreden nadert.
Het is belachelijk dat een Kamerdebat hierover verworpen is.
Soros en zijn linkse activistische leger spelen een sociaal experiment met het vrije Westen.

Zodoende worden winkels in de buurt van asielcentra leeggeroofd , massale verkrachtingspartijen in onder andere Zweden en Duitsland en een stortvloed aan aanslagen door immigranten. Zelfs 'DE' kamer pitbull Omtzigt blijft stil, veelzeggend!!!!!!

Draait de Nederlandse belastingbetaler nou graag op voor alle zieligerds en gelukszoekers in de wereld? alsmede voor de vroegpensionering van de Grieken BANKEN (heeft tot nog toe 25 miljard euro's gekost), Italië (gaat Nederland letterlijk honderden miljarden kosten) en Fransen (ook honderden miljarden)?? Heb ik al de woorden "van het gas af" genoemd? (gaat eveneens honderden miljarden taxpoet kosten).
Er is geen woning te krijgen voor de kinderen , werk is er niet anders hoef je niet tot 67 plus maanden te blijven werken , komen er nog meer in de bijstand en later voor iedereen geen AOW meer. 
 
De verzorgingsstaat wordt hierdoor nog sneller onbetaalbaar. Het failliet van Nederland nadert met rasse schreden. teken HIER!
 En het kabinet had nog zo gehoopt dat het tekenen van het verdrag van Marakech, wat op een stille namiddag door staatssecretaris Harbers werd getekend, stilletjes voorbij zou gaan.
Komt het nu toch gelukkig in de media ::

-
De Afrikaanse bevolkingsgroei begint op zelfmoord te lijken.
 =

'Stop massa-immigratie om verzorgingsstaat betaalbaar te houden' -
Naast dit aanstaande december 2018  immigratie-pact met een top-down wensenpakket van de VN, nu in het kader van 'duurzaamheid'. Grijpt ook diep in in het dagelijkse leven. Bij dit top-down eisenpakket is een vrije democratie gewoon een hinderlijke sta-in-de-weg.

Bekijk de toestand van de wereld zoals die vandaag is, en vraag u af wat immigranten ons kunnen bieden.
Waarom meent de VN dat het gelukkige, sociale, welvarende 'westen' immigranten moet toelaten die op geen enkel gebied toegevoegde waarde zullen brengen?


Nu hebben we het verdrag al eens doorgelicht, en kwamen tot de conclusie dat het pact qua daadwerkelijk hard migratiebeleid in woord vooral de soevereiniteit van natiestaten benadrukt, en dat het pact bovenal niet bindend is. Maar, 

MAAR. Er staan natuurlijk heus wel een paar vreemde dingen in, zoals:

hmmm
Kennelijk heeft dit migratiepact nog minder juridische status dan het inlegvelletje van Rutte. Lazen we door. Stond er dit.
hee we wisten niet dat dat nog bestond joh

Dit verdrag erkent gewoon de soevereiniteit. Zo valt er niks te huiveren natuurlijk, behalve over het feit dat Nederland die soevereiniteit qua migratie al lang aan de EU heeft gegeven.  

Dus sowieso is het hele sentiment van wantrouwen rondom de VN en migratie naar Europa natuurlijk best terecht. 
Zo zei United Nations High Commissioner for Refugees Filip Grandi in september nog dat er helemaal geen vluchtelingencrisis was en dat migratie vooral een bron van "vooruitgang en voorspoed" is.

Het zijn volkeren, culturen & religies die (ondanks de al decennia durende steun uit het westen) op geen enkele manier vooruitgang tonen met steun en keuze en willens en wetens  van onze westelijke overheden :

Moslim landen: upload.wikimedia.org/wikipedia/common...
Aanhankelijkheid van religie per land : legacy.gscdn.nl/archives/images/invoe...
IQ per land: i0.wp.com/scenarieconomici.it/wp-cont...
Rijkdom per land: cdn.credit-suisse.com/articles/news-a...
Blijheid per land ( gelukkig voelen): upload.wikimedia.org/wikipedia/common...
Analfabeten per land: www.sheppardsoftware.com/images/worldl...
Opleiding per land: cdn3.chartsbin.com/chartimages/l_12524...
Vrouwen 'rechten' per land: www.genderindex.org/wp-content/upload...
Veiligheid van vrouwen per land: upload.wikimedia.org/wikipedia/common...
Kinderarbeid per land: www.unicef.org/progressforchildren/200...
Slavernij per land: upload.wikimedia.org/wikipedia/common...
Stabiliteit ( politiek & veiligheid) per land: www.travelvalley.nl/uploads/images/gl...
-
www.reismeisje.nl/assets/2015/06/Negat...
Doorlopende gewapende conflicten per land: upload.wikimedia.org/wikipedia/common...
Bevolkingsgroei per land: nl.wikipedia.org/wiki/Denataliteit#/m...

Ghadafi sprak in 2009 de UN toe en hij vertelde wat er zoal aan schortte aan dat instituut:www.youtube.com/watch?v=BKMyY2V0J0Y
Zijn betoog is heerlijk om te zien Het was - net als deze 100 vragen - een beetje langdradig maar wel elk woord pijnlijk raak.


Hier de YTUBE link naar een (wel erg lange) docu uit Zweden hoe de bevolking daar uit pure noodzaak een eigen 'veiligheidsdienst/ burgerwacht' heeft opgetuigd tegen het terrorisme wat immigratie heet te zijn.
 
Naast de terugtrekking van de VS, Hongarije, Australië en Syp Wynia gaan Denemarken, Oostenrijk, Polen waarschijnlijk ook niet tekenen. 

Thierry is een held!!
hier een  ontluisterende persconferentie van Vice-Premier @hugo de jonge. De Jonge (CDA) weet niet eens wat het #Marrakesh migratiepact is. Heeft er nog nooit van gehoord.
En dat regeert ons land!!!!!!


-
Het FvD heeft gelijk en er zou hier heel veel publiciteit over moeten komen. 
Typisch voorbeeld van het aangaan van verdragen waarop men zich later als excuus op kan beroepen die, mits deugdelijk gedebatteerd en onder aandacht van de bevolking zijn gebracht geen noemenswaardige steun zouden krijgen. Men handelt hier dus niet uit het belang van de autochtone bevolking, integendeel.
Het omschrijven van het streven van een willekeurig emigrant om in een land van keuze te kunnen immigreren als mensenrecht is aparte waanzin.

Dus daarom stelde het FvD dan ook de onderstaande vragen over:
... want Nederlanders moeten straks nog harder werken en meer belasting betalen om dit omvolkingsfeest te betalen of 
We gaan met zn Allen anders stemmen, het is kiezen voor Onszelf of je salaris delen met de halve planeet.

Geen opmerkingen: