5/06/2024

“De overheid zal het weer controleren en jij zult gelukkig zijn.”

Zon. 5 24 mei …Q The Storm o : We VECHT voor het LEVEN. Wij VECHTEN voor het goede. Wij zijn in OORLOG. NIET ALLES WORDT B 20 E SCHOON. [SCARE] NOODZAKELIJKE GEBEURTENIS. VERTROUWT u het Amerikaanse leger? 

VERTROUWT u de commandostructuur? Heb GELOOF – WIJ HEBBEN DE CONTROLE. PATRIOTEN. PATRIOTEN DAG. HEB VERTROUWEN. JE BENT GEKOZEN OM EEN REDEN. U KRIJGT HET HOOGSTE NIVEAU AAN INTEL DAT OOIT OPENBAAR IN DE GESCHIEDENIS VAN DE WERELD IS GEZET. GEBRUIK HET – BESCHERM EN COMFORTEER DEGENEN OM UW OMGEVING. WAAR WE ÉÉN GAAN, GAAN WE ALLEMAAL.
Illuminati Deep State Cabal Mondiale Elite Agenda:

De Australische senator Malcolm Roberts dropt serieuze waarheidsbommen over het WEF – en zijn dystopische Great Reset-agenda – in het Australische parlement: “Het plan van de Great Reset is dat je met niets zult sterven.”

“De overheid zal het weer controleren en jij zult gelukkig zijn.” Auteur van 'The Great Reset', Marc Morano: De Amerikaanse regering overweegt om de zon te blokkeren – met behulp van technologie gefinancierd door Bill Gates – in de strijd tegen “klimaatverandering”. Mensen kopen niet snel genoeg elektrische auto's, of ze omarmen het Green New Deal-beleid niet, dus we moeten onze hele planeet op het spel zetten met dit krankzinnige soort onderzoek. Het is eigenlijk weermodificatie.”

Zon. 5 mei 2024 Deep State Cabal Agenda 2030 is een plan voor mondiale slavernij:  

https://beforeitsnews.com/agenda-21/2024/05/agenda-2030-is-the-plan-for-global-enslavement-4518.html

 Ook wij zijn nu slachtoffer van heftige weermanipulatie

 

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: