5/04/2024

Centrale banken zijn illegaal opgerichte PRIVÉ-banken:

  Gecontroleerde ineenstorting:

De volledige lijst van banken die eigendom zijn van/gecontroleerd worden door de misdaadfamilie Rothschild Wat is de betekenis van het hebben van een centrale bank in een land en waarom zou u zich zorgen maken over uzelf, uw familie en collega's?

Centrale banken zijn illegaal opgerichte PRIVÉ-banken die eigendom zijn van de Rothschild-bankenfamilie.

De familie bestaat al meer dan 230 jaar en is elk land op deze planeet binnengeslopen, heeft elke wereldleider en hun regeringen en kabinetten bedreigd met fysieke en economische dood en vernietiging, en heeft vervolgens hun eigen mensen in deze centrale banken ondergebracht om de portemonnee van elk land controleren en beheren.

Erger nog, de Rothschilds controleren ook de machinaties van elke regering op macroniveau, en houden zich niet bezig met de dagelijkse wisselvalligheden van ons individuele persoonlijke leven. Behalve als we te ver uit de pas lopen.

Het grote plan van De Eerste Invloedssfeer is het creëren van een mondiale mononatie. Verwar dit alstublieft niet met de term globalisering.
Mononatie en mondialisering kunnen qua concept, reikwijdte en doel niet méér van elkaar verschillen.
Mononatie is één staat. Het heeft één regering. Eén stel wetten voor alle gewone burgers, geen wetten voor de elite.
Globalisering heeft betrekking op communicatie, handel, interactie, enz. tussen afzonderlijke, verschillende, onafhankelijke, soevereine landen.

Het grote plan van De Eerste Invloedssfeer is het creëren van een mondiale mononatie.
Onze eigen Federal Reserve is/was een illegaal opgerichte particuliere bank die direct verantwoordelijk is voor het creëren van alle depressies, recessies en de inflatie en deflatie van onze dollar in de VS.

De Fed controleert het drukken van onze eigen munt, en rekent vervolgens rente aan op die leningen aan de Amerikaanse overheid.
De rente groeit elk jaar, waardoor het voor onze overheid moeilijk, zo niet onmogelijk wordt om deze te betalen.
Hoe betalen wij deze rente? Door de Amerikaanse personenbelasting.
Deze belasting gaat naar de familie Rothschild. lees verder : https://amg-news.com/boom-controlled-collapse-complete-list-of-banks-owned-controlled-by-the-rothschild-crime-family/

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: