5/08/2024

Bijwerkingen met coronavaccins, maar ook van andere medicijnen:

 Het aantal bijwerkingen van bepaalde medicijnen explodeerde eind 2022, begin 2023 ook. Denk aan middelen zoals Inflectra (infliximab) tegen ontstekingen en Keytruda (pembrolizumab) tegen kanker.

Dat betekent dat een jaar na de uitrol van de coronavaccins opeens veel meer mensen dan normaal medicijnen kregen voorgeschreven tegen ontstekingen en kanker.

Aukema heeft nu ook de meest recente data gedownload, die betrekking hebben op de rest van 2023 en 2024. 

“Het is alarmerend wat ik zie. Het ziet er niet goed uit,” zei Aukema.

Je moet wel gewetenloos zijn, als je aan zoiets deelneemt.

Dat het hele pharmamaffia zootje wereldwijd maar mag worden opgepakt en levenslang krijgen, grotere serie moordenaars bestaan er niet. Incl. de rechters er artsen die hier aan meegewerkt hebben. Ook degenen die de covidhoax hebben aan geslingerd, en erover kunnen lachen zijn onmenselijk!!

De schade aan baby’s is helemaal ……….
Daar heb ik geen woorden voor.

Wouter Aukema heeft werkelijk een meesterwerk geproduceerd door de EMA-bijwerkingsite te “hacken” en de complete dataset over een periode van 20 jaar en 6000 medicijnen te downloaden.

De EMA had de informatie zodanig versnipperd dat het voor een mens onmogelijk was om de hele dataset te downloaden. Maar met een stuk software werd dat vakkundig omzeild en kon alle informatie binnen enkele uren gedownload worden en verwerkt tot een samenhangende dataset.

En dat is de troost die we hebben… dat ondanks alle pogingen om de beerput gesloten te houden er toch altijd iemand is die de sleutel weet te vinde

Diverse professoren zijn nu de dataset aan het analyseren. Aukema heeft zelf aangegeven daar geen verstand van te hebben (wel een mening) en graag wil dat deskundigen de data onderzoeken.

Deze doorbraak is van zo’n grote orde dat Wouter Aukema best voorgesteld mag worden voor een Nobelprijs.


Verdiep je in de natuurlijke geneesmiddelen. Er zijn veel die beter, goedkoper en zonder bijwerkingen zijn!

Slaapproblemen? Neem een paar eetlepels maanzaad zo nu en dan.
Een hoge bloeddruk? Selleriesap! Gember enz.
Ga op onderzoek uit. Zoekt en gij zult vinden!


 

 

 

 

Geen opmerkingen: