4/22/2024

Wat komt er: staat van beleg en EBS-activering:

 Wat komt er: staat van beleg en EBS-activering op handen,

GESARA herstelt de mondiale rijkdom,
de medische bedden genezen alle ziekten,
de 5D-verschuiving begint

Deep State staat voor de ultieme nederlaag.
De wereld zoals wij die kennen staat aan de vooravond van een transformatie die zo diepgaand is dat deze de structuur van onze samenleving zal herschrijven.
Dit is de openbaring van je leven. Het plan, zorgvuldig georkestreerd en in het volle zicht verborgen, staat op het punt zich te ontvouwen.
Het omvat het Emergency Broadcast System ( EBS ), de staat van beleg , de Global Economic Security and Reformation Act ( GESARA ) en nog veel meer.

Laten we het eerst hebben over de EBS en de staat van beleg.
De EBS, waarvan lang werd gedacht dat het een instrument was voor nationale noodsituaties, zal een centrale rol spelen in dit grootse plan.
Er wordt verwacht dat dit het belangrijkste kanaal zal zijn voor het aankondigen van grote veranderingen, mogelijk inclusief de implementatie van de staat van beleg. Dit is een berekende zet in een schaakspel dat al tientallen jaren in de schaduw wordt gespeeld.

Dan komt de GESARA-aankondiging ,
een moment dat het begin van een nieuw tijdperk zal markeren.

GESARA is een complete herziening van het mondiale financiële systeem. Het gaat over het rechtzetten van eeuwen van financieel onrecht en het teruggeven van de macht aan het volk.
De Deep State Cabal, die de rijkdom en hulpbronnen van de wereld controleert, staat op het punt onttroond te worden.

 
De Inwisselingscentra, waar iedereen doorheen moet, zijn niet alleen voor degenen die obligaties en vreemde valuta bezitten.
Zij zijn de toegangspoorten tot een nieuwe wereld, waar de waarheid zal worden onthuld in de ‘Disclosures’.

Deze centra zullen de gruwelijke misdaden van de elite aan het licht brengen, waaronder kinderhandel en andere onuitsprekelijke daden
De video’s van militaire tribunalen en openbare executies zullen een bewijs zijn van het einde van een tijdperk van corruptie en bedrog.

Lees verder: https://gazetteller.com/what-is-coming-emergency-broadcast-system-to-activate-martial-law-gesara-announced-and-the-world-entering-the-5th-dimension/






Geen opmerkingen: