4/22/2024

Operatie- rond de 25e April zal de Fed-Dollar in storten:

 BRICS / QFS = GOUD vs FED =  LUCHT Dollar Euro.

Stock Market Crash Alert: Mark Your Calendars for April 25

             Stock Market Crash Alert: Mark your calendars for April 7th - Review Guruu



Operatie zandman (zwarte zwaan) rond de 25e April zal de Dollar in laten storten.

Waarschuwing voor beurscrash: noteer 25 april in uw agenda.



Wall Street wacht met spanning op het bbp-rapport over het eerste kwartaal terwijl de aandelenkoersen dalen.

• Economen houden het bbp-rapport over het eerste kwartaal, dat op donderdag 25 april verschijnt, nauwlettend in de gaten.

• Er wordt verwacht dat de productie zal vertragen ten opzichte van het niveau van 3,4% in het afgelopen kwartaal, waarbij het GDP-Now-instrument van de Atlanta Fed een bbp-groei van 2,9% voorspelt.
• Nu de aandelen wankelen te midden van een opmerkelijke daling van het beleggerssentiment, zou het BBP-rapport enig inzicht moeten bieden in de weg voorwaarts, zowel voor Wall Street als voor de Fed.

We zijn getuigen van het opzettelijke mismanagement van de politiek als het om Geld gaat, dit gebeurd ook in Europa, waar de Fiat Euro zijn ondergang tegemoet gaat. (Niet bang zijn uw geld op de bank is al veilig gespiegel naar
GESARA /QFS )

De BRICS hebben Goud gedekte waarde van hun Valuta, wat het Fiat Geld systeem als Dollar en Euro niet zijn of hebben.

Nu gaan de cijfers op 25 april bekend worden van de Biden Economie waar de staatsschulden enorm zijn toegenomen, deze staats obligaties zijn een giftig product voor alle BRICS Landen.

Met de dollar wordt immers gratis ingekocht over de hele wereld daar de schulden nooit terug betaald kunnen worden vanuit het Fiat Geld systeem.
Als reactie op de bekendmaking van de cijfers, kunnen we verwachten dat Operatie Zandman in werking treed.

Alle BRICS Landen gaan dan gecoördineerd hun waardeloze Dollar dumpen, met als gevolg dat de aandelenmarkt die niet gedekt is door GESARA en de QFS in een vrije val gaat komen richting ZERO.
Als de aandelenmarkt gaat vallen en Banken niet ISO20022 zijn, gaat het echt spannend worden.

Alle Banken handelen in Derivaten op de beurs, verpakte leningen en belofte die meer als 2000 miljard bedragen, de Deutsche Bank heeft hier massaal van, en staat zonder meer al op omkiepen.

Combineer dit met de Bank-run die we kunnen verwachten bij het instorten van de Banken en Beurzen, wat in een klap het Fiat geld systeem weg vaagt.

Zie dit ook als de grote onteigening van Blackrock, Vanguard en overige BIG aandeelhouders die handelen in gebakken lucht van Fiat Geld zonder waarden. lol

Alle leningen aan Oekraïne gaan nooit terug komen, het is een grote zwendel die de politiek heeft uitgehaald op kosten van de U de belasting betaler.
Als men zich dit realiseert, zal men stoppen met belasting te betalen zodat de ongedekte check van de politiek niet betaald kan worden.

Nu we het plan doorzien, moet je bekennen dat het briljant georganiseerd is.
Het hele systeem valt in zijn eigen zwaard
met de weffers tezamen naar de ondergang.

Neem daarbij dat alle rekeningen van de politici en overige misdadigers in de GENOCIDE hun bank rekening zien bevriezen, zonder geld kunnen zij niets meer.

We kunnen er zeker van zijn dat dit een goed door gecalculeerd plan is om de herverdeling van de rijkdom van de wereld weer bij de bevolking te bezorgen.
Geen GELD = geen oorlog tegen de wereldbevolking.

Chemtrails die door de CIA gespoten worden als of we insecten zijn kunnen niet betaald worden buiten het QFS systeem.

Met de inschakeling van de QFS is het kwaad van alle financiële middelen ontdaan.

Dus lieve mensen vanaf de 25e moeten de gevolgen van operatie zandman zichtbaar worden voor de hele wereldbevolking.


https://investorplace.com/2024/04/stock-market-crash-alert-mark-your-calendars-for-april-25/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: