4/21/2024

Global Valuta Reset:

 Timing voor de mondiale valutareset : het lijkt erop dat het deze week losbarst!

stock market crash - Stock Market Crash Alert: Mark Your Calendars for April 25

 Black Swan-evenement: cyberaanval

wo. 24 april (24/4/24) = 115e dag van het jaar 11.5 = Plicht van de bezettende macht om de openbare orde en veiligheid te waarborgen.

donderdag. 25 april (25/4/24) = 116e dag van het jaar 11.6 = Bescherming van de bevolking van een bezet gebied.

Markeer uw agenda voor de ineenstorting van de aandelenmarkt: https://investorplace.com/2024/04/stock-market-crash-alert-mark-your-calendars-for-april-25/

EBS Alert, Blackout = Banken sluiten = liquiditeit nodig = nieuwe activaklasse geboren met goud/zilver standaard backing = XRP ondersteunt alle gelden

Mondiale valuta reset:

Za. 20 april Charlie Ward: De reset zal plaatsvinden na de ineenstorting van de euro en de dollar onder Joe Biden.
Er waren 650 vliegtuigladingen, plus acht schepen vol goud die uit het Vaticaan waren gehaald en op verschillende veilige locaties (van de eigenaren) over de hele wereld waren geplaatst. Het meeste goud werd op drie locaties in de VS geplaatst. Fort Knox had geen goud in zich toen Trump aantrad. Nu wel.

Vr. 19 april Wolverine: Colombia zal op dinsdag
23 april zijn door goud gedekte valuta verkrijgen.
Mijn collega's in Brazilië zeiden op donderdag 18 april ontvingen de banken de betalingsautorisatiecodes van de centrale bank van Brazilië om de berichten vrij te geven en vroegen ze om 24 uur om de logistiek voor het verspreiden van de berichten uit te voeren.

Het leger en de G13 zullen zaterdag
20 april binnenkomen om hun reeds ontgrendelde bedragen te ontvangen.

Ik ontving nieuws van een enorme walvis in Europa, die een e-mail van Reno ontving waarin stond dat Reno het proces is gestart. Door ma.22 april zullen veel landen door goud gedekt worden.

Vr. 19 april TNT Tony: Bronnen in Irak zeggen dat dit zal gebeuren en verwachten een aankondiging tegen maandag 22 april. (Waarschijnlijk zondag) Het proces begon vrijdag in Irak. avond. 19 april.

wo. 17 april MarkZ: De Bond Folks verwachten dat de zaken vóór maandag beginnen. 22 april.

donderdag. 18 april Bruce: Een Wells Fargo Paymaster in Tier 3 meldde dat obligatiehouders hun e-mails zouden ontvangen om hun uitwisselingen vóór vrijdag
19 april in te stellen.  Hij zei ook dat Tier4b (wij, de internetgroep) onze e-mails zouden ontvangen om uitwisselingsafspraken te maken op zaterdag, zondag of maandag. 20, 21, 22 april , daarna starten de afspraken.

Twee oudere mannen die onder president Reagan voor het Amerikaanse ministerie van Financiën werkten, zeiden dat naar hun mening Tier4b hun e-mails zou ontvangen om op vrijdag uitwisselingen te doen. of zat. 19, 20 april.

Een bankcontact vertelde Bruce dat Tier4b dit weekend op de hoogte zou worden gesteld, dat wil zeggen vrijdag, zaterdag. of zon. 19, 20, 21 april .
De nieuwe dinar en andere internationale koersen van de 32 landen zouden openbaar worden gemaakt wanneer de Forex op zondag
21 april om 17.00 uur EST weer openging.

Za. 20 april Mexico bevestigd: alle banken sluiten hun deuren gedurende 5 dagen en er zullen geen operaties mogelijk zijn. https://www.cronista.com/mexico/actualidad-mx/confirmado-todos-los-bancos-cerraran-sus-puertas-por-5-dias-y-no-se-podra-hacer-ninguna-operacion/

 
Judy Note: Sommigen hebben gezegd dat degenen in Tier4b (wij, de internetgroep) geregistreerd moesten zijn bij hun site om een ​​melding te ontvangen om inwisselingsafspraken te maken. Dit is niet waar.

 Zoals ik ( Judy) het begrijp, zal eerst een bericht worden verzonden door Wells Fargo Bank (eigendom van de Chinese Ouderen) naar iedereen die valuta of Zim heeft gekocht.
Bovendien zullen dezelfde instructies voor het verkrijgen van een wisselafspraak worden geplaatst op alle websites die te maken hebben met de Global Valuta Reset, evenals op mijn dagelijkse update.
Wanneer u deze instructies ontvangt, kunt u deze naar anderen sturen.

 

 

Geen opmerkingen: