12/30/2023

Mondiale valuta reset:

Op maandag 1 januari 2024 zou de Global Valuta Reset plaatsvinden; de nieuwe goudactiva/gesteunde Amerikaanse bankbiljetten zullen in geldautomaten worden gestopt en Tier4b (ons, de internetgroep) zou een e-mailmelding kunnen ontvangen om afspraken te maken.

Op dinsdag 2 januari zou de nieuwe door goud/activa gedekte US Note beschikbaar zijn voor het grote publiek en zou Tier4b mogelijk kunnen beginnen met ruil-/aflossingsafspraken.


Vr. 29 december Intel-daling: banken tellen vandaag en morgen contant geld dat wordt verscheept in ruil voor Rainbow-valuta. Let vandaag en morgen op vrachtwagens bij de bankfilialen.
Vr. 29 december Judy Taylor: “Vandaag naar een grote bank in Fresno CA geweest. Ik vroeg de kassier of ze op het nieuwe Quantum Financial System werkten. Ze antwoordde dat ze dat al een tijdje waren. Toen vroeg ik haar of ze de nieuwe Amerikaanse bankbiljetten had gezien. Met een glimlach fluisterde ze: “O ja. Ze liggen in de kluis.”

Texas Snake: Een contactpersoon bij een bankier was een aantal bankiers van Wells Fargo aan het trainen in de procedures die ze moeten volgen om uitwisselingen te kunnen doen. Hij zei dat iedereen die een uitwisselingsproces doorloopt, een soort nieuwe creditcard/debetkaart zal krijgen die in het QFS-systeem wordt aangesloten.
Bij uw omwisseling krijgt u minimaal één of twee procent van wat u gaat inwisselen onmiddellijk op die kaart gezet.
Zij zullen een nieuwe rekening voor u openen, of mogelijk meerdere rekeningen. Als u meer dan één valuta heeft en voor elke valuta een rekening wilt openen, zullen zij dat allemaal doen tijdens uw uitwisselingsbijeenkomst.

Daarna zal het 10 tot 20 dagen duren voordat het geld daadwerkelijk op uw nieuwe rekeningen verschijnt. Ik denk dat hij zei dat het een debetkaart van $ 10.000 dollar was waarmee je het uitwisselingsproces kunt verlaten, zodat je op zijn minst maximaal 10.000 dollar hebt om bepaalde dingen te doen die je misschien moet doen.

Dinsdag 26 december Wolverine: “ Ik heb bericht nu de afspraken zijn begonnen. Er gebeuren dingen.”Vijf dagen nadat de camper begint, heeft het publiek toegang tot medische bedden. De behandelingen zijn gratis, waarbij kinderen met kritieke medische aandoeningen voorop staan.

De verhogingen van de sociale zekerheid van $2.000-$3.000 per maand zullen in januari 2024 beginnen.
De R&R forfaitaire betalingen zouden naar verwachting rond het einde van de eerste week van januari 2024 beginnen voor degenen van 62 jaar en ouder . In de leeftijdsgroepen 30-50 en 50-61 jaar wordt hun R&R maandelijks uitbetaald over een periode van twee jaar, met als voorwaarde dat ze hun baan behouden of een baan krijgen.
De federale Amerikaanse dollar zal na 20 februari 2024 niet langer worden gebruik.

 

 

Geen opmerkingen: