2/05/2021

Hautkrätze Schurftepidemie in Duitsland

 Schurftepidemie in Duitsland: Migranten besmetten hele regio’s met een parasitaire huidziekte.

Nu is het publiekelijk: In de deelstaat Hessen is de schurft weer massaal in opkomst. De broedplaatsen voor de ziekte, die in Duitsland al tientallen jaren als uitgestorven wordt beschouwd, zijn met name opvangcentra voor asielzoekers. 

In vergelijking met het voorgaande jaar is het aantal officieel gemelde gevallen in 2018 meer dan verdubbeld.

 “Wat de vluchtelingen ons brengen is waardevoller dan goud!” Deze euforische uitspraak van Martin Schulz (SPD) in 2016 kunt u zich zeker nog herinneren. Maar niet alleen verkrachte meisjes en vrouwen of familieleden van vermoorde Duitsers zullen zo hun twijfels hebben over de vraag of de voormalige president van het Europees Parlement volledig in het bezit was van zijn intellectuele vermogens toen hij zijn lippendienst bewees aan illegale migratie, schrijft Anonymousnews.

 Wat daarentegen niet kan worden ontkend, is het feit dat migranten voornamelijk ziekten meebrengen uit hun eigen land, waarvan de behandeling uiteindelijk een enorme belasting vormt voor onze sociale systemen.
Laten we bijvoorbeeld eens denken aan de talrijke aids-gevallen onder de zogenaamde ‘vluchtelingen’, die het hoofd van een politieautoriteit onlangs openbaar heeft gemaakt. Hepatitis of malaria behoren ook tot de migrerende souvenirs .

Een andere ziekte, die in Duitsland lang als uitgeroeid werd beschouwd, is onlangs ook weer in opkomst. Het handelt zich hierbij om de schurft. 

Met name burgers in Hessen leren de symptomen van de onaangename huidziekte weer massaal kennen. Volgens het ministerie van Sociale Zaken in Wiesbaden is het aantal officieel gemelde gevallen in 2018 meer dan verdubbeld ten opzichte van het jaar ervoor. 

Als 2016 als uitgangspunt wordt genomen, was het aantal schurft-gevallen binnen de federale staat in 2018 zelfs vervijfvoudigd. Daarnaast is er een onmeetbaar aantal niet- gemelde gevallen.

De broedkasten voor de verspreiding van deze zeer besmettelijke ziekte zijn in toenemende mate ook huizen van asielzoekers. Hoewel de uitbraak van schurft nog lang kon worden verduisterd, is dit sinds de invoering van de meldingsplicht in juli 2017 niet meer zo eenvoudig.  

Asielopvanghuizen zijn dus niet langer alleen maar voedingsbodem voor terreur, onheilspellend sekstoerisme en geweld, maar ook uitgangspunten voor de landelijke besmetting van de Duitse bevolking met ziekten die, afgezien van bijzondere individuele gevallen, tot voor kort niet meer bestonden.

 Het Robert Koch Instituut deelt over de overdracht van de schurft mee

Daarom is het raadzaam om niet alleen in Hessen contact te vermijden met groepen mensen die ervan verdacht worden besmet te zijn met schurft. Sommige personen in het district Fulda, bijvoorbeeld, werden volgens de verantwoordelijke gezondheidsautoriteit opgemerkt omdat ze in korte tijd meerdere malen ziek werden. Met een toename van 283 procent van de gemelde gevallen ontwikkelde het district zich in 2018 tot een ware schurft-hotspot binnen de federale staat.

Hessen is geen uitzondering meer als het gaat om de aantasting van de bewoners met schurft. Ook in Thüringen werden eind vorig jaar nieuwe pieken gemeld. In Noordrijn-Westfalen, dat altijd al bijzonder cultureel verrijkt is geweest, werden in 2017 zelfs nieuwe records bereikt. En Berlijn, een kleurrijke en kosmopolitische stad, heeft al jaren meer en meer te bieden op het gebied van schurft. Of de terugkeer van de schurft nu waardevoller is dan goud, mag elke lezer op dit punt zelf beslissen.

 

“Veel immigranten hebben AIDS, syfilis, onbehandelde TBC” – gezondheidszorg in Duitsland op de knieën door asielchaos

FENIXX KLASSIEKEN De asielchaos legt grote druk op de Duitse gezondheidszorg, meldt de Britse Daily Express. – Veel immigranten hebben AIDS, syfilis, onbehandelde TBC, en exotische ziektes, zegt een vrouwelijke anesthesist tegen het dagblad.

 Volgens de dokter, die in Duitsland werkt maar uit Tsjechië komt, zijn de ziekenhuizen niet gewend om deze enorme behoefte aan gezondheidszorg uit de … Meer lezen over 

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: