12/04/2020

Nooit zomaar ID geven als je geen misdrijf hebt gepleegd, NOOIT !

Een mondmasker mag je maar 3 minuten ophebben want je longen hebben frisse lucht nodig 

Het doordrukken van elke vorm van verplichting voor het dragen van mondkapjes of van een gedwongen vaccinatie programma aan het algemene publiek onder het mom van wet is een misdaad juridische fictie.
Gedwongen mondmaskers en gedwongen inenting is verboden volgens de code van NEURENBERG, ARTIKEL 6 lid 1 en 3 en iedereen die betrokken is bij een gedwongen vaccinatie inenting programma is aansprakelijk . 

 NOTEER ALLE NAMEN DIE JE DWINGEN
WIJ ALLEMAAL  HEBBEN ZE BINNENKORT NODIG :)

WANT HOU DIT BLOG IN DE GATEN
       DE BEVRIJDING IS NABIJ !!! 


 
Mocht je je ooit afvragen hoe het Hitler is gelukt bekijk deze video

 

2. Eldor en Albert zijn LIVE on-tour naar verschillende winkels om te kijken hoe zij omgaan met de mondkapjesplicht. Zij hebben namelijk allebei een medische ontheffing.

 



Boete kan je aanvechten, omtrent artikel 10 van de grondwet. De grondwet gaat boven de spoed corona wet en  niet werkende ziekmakende mondkapjes.
Het is een  politiek gerichte dwangplicht om het gedrag van mensen te veranderen :-D  Geen enkele rechter kan dit goedkeuren 



KEN JE RECHTEN

Artikel 10 en 11 van de grondwet geven aan dat het verplichten van een mondkap niet mag. Het maakt inbreuk op de integriteit van het lichaam. Om een grondwet te wijzigen moeten er in 2 stappen 2/3 meerderheid in zowel 1e als 2e kamer zijn voor de wijziging en er moet in de tussen liggende periode een nieuwe reg ering gevormd worden na verkiezingen. Dat heeft niet plaats gevonden en dus is de grondwet artikel 10 en 11 nog altijd van kracht. Dat betekent dat als de regering op dit moment agenten of BOA's laat handhaven op de mondkap dan is dat ongrondwettelijk en tegen de afgelegde politie-eed. In die politie-eed zweert een agent namelijk trouw aan de grondwet. 

Artikel 10 en 11 gelden nog en dus is een politieagent in overtreding op de eed bij het verplichten tot het dragen van een mondkapje.
Je kunt de agenten en BOA's daarvoor strafrechtelijk vervolgen. Bovendien zet de regering winkeliers aan tot het plegen van een strafbaar feit door hen te verplichten om te handhaven in hun winkel. Ze zetten aan tot huisregels die tegen de grondwet in gaan
 

Je kunt alle regeringsleden hiervoor strafrechtelijk vervolgen. Rijksoverheid ,, Advies mondkapjes voor mensen met een beperking of chronische ziekte Moet je ook een mondkapje dragen, als je een beperking of chronische ziekte hebt? Het dringende advies om in de publieke binnenruimte een mondkapje te dragen geldt ook voor mensen met een beperking of chronische ziekte. Een uitzondering geldt voor mensen die vanwege hun (zichtbare of onzichtbare) beperking of chronische ziekte niet in staat zijn een mondkapje te dragen, op te zetten of die daarvan ernstig ontregeld raken.  

Ook mensen die spreken met of iemand assisteren die vanwege een auditieve beperking moeten kunnen spraakafzien (liplezen) of vanwege een verstandelijke of communicatieve beperking afhankelijk is van non-verbale visuele signalen zijn van het dringende advies uitgezonderd.  

Begeleiders van mensen met een beperking zijn ook uitgezonderd, wanneer de persoon met de beperking door de interactie/begeleiding door iemand met een mondkapje ernstig ontregeld raakt. Is een schriftelijk bewijs nodig om aan te tonen dat je niet in staat bent een mondkapje te dragen in verband met een beperking of chronische ziekte? Nee, dat is niet nodig. 

Mocht gevraagd worden een mondkapje te dragen dan volstaat een mondelinge toelichting indien mensen in staat zijn deze te geven. Mensen die dat willen, kunnen er wel zelf voor kiezen een kaartje met een toelichting mee te nemen voor mensen met een beperking.
Winkeliers en andere mensen die belast zijn
met de handhaving op publieke binnenruimtes waar mondkapjes gelden worden geacht soepel om te gaan met deze groep mensen met zichtbare of onzichtbare beperkingen.

 

 Geachte Kamerleden,


Op 19 november jl. heeft het kabinet de Regeling aanvullende mondkapjesverplichtingen covid-19 bij u ingediend. Onder deze regeling zal het dragen van mondkapjes op talloze locaties (waaronder winkels, stations, luchthavens en onderwijs) per 1 december as. verplicht worden. Periodiek zal deze plicht door het kabinet – zonder instemming van het parlement – kunnen worden verlengd. Op basis van de Corona-noodwet heeft u momenteel zeven dagen de tijd om uw vetorecht uit te oefenen en de inwerkingtreding van een brede mondkapjesplicht te voorkomen.
 

Uiterlijk op 26 november as. zult u dit in stemming kunnen brengen en de voorgestelde mondkapjesplicht kunnen verwerpen. Over het dragen van mondkapjes is al maanden veel maatschappelijke discussie gaande. Standpunt van zowel het kabinet als het RIVM is herhaaldelijk geweest dat het dragen van een niet-medisch mondkapje nauwelijks effectief is ter bestrijding van het coronavirus. Wetenschappers lijken hierover verdeeld. Tegelijkertijd kan het dragen van mondkapjes ook averechts werken, d.w.z. de gezondheid van mensen juist schaden. Waar wel consensus over bestaat is dat het verplicht dragen van een mondkapje in juridische zin een inbreuk op de persoonlijke levenssfeer en zelfbeschikking vormt. Dit valt daarmee onder het werkterrein van Privacy First. Het recht op bescherming van de persoonlijke levenssfeer (privacy) is een universeel mensenrecht dat in Nederland wordt beschermd door zowel internationale en Europese verdragen als door onze nationale Grondwet. Iedere inbreuk op het recht op privacy dient daarom strikt noodzakelijk, proportioneel en effectief te zijn.
Zo niet, dan is sprake van een ongerechtvaardigde inbreuk en derhalve een schending van het recht op privacy
als mensenrecht en als grondrecht. 

Zolang het dragen van niet-medische mondkapjes ter bestrijding van het coronavirus niet effectief gebleken is en zelfs averechtse gezondheidseffecten kan hebben, kan van een maatschappelijke noodzaak ter invoering van een algemene mondkapjesplicht geen sprake zijn.
Een dergelijke plicht zou dan immers neerkomen op een maatschappelijk experiment met onvoorziene consequenties.
Dit past niet in een vrije democratische rechtsstaat. Privacy First adviseert u daarom om de voorgestelde regeling ter invoering van de mondkapjesplicht te verwerpen en het dragen van mondkapjes op vrijwillige basis te continueren.  

Hoogachtend, Stichting Privacy First  

jjuridische zin een inbreuk op de persoonlijke levenssfeer en zelfbeschikking vormt  

Het recht op onaantastbaarheid van het menselijk lichaam is in artikel 11 neergelegd. Afzonderlijke opneming van dit recht naast de eerbiediging van de persoonlijke levenssfeer geeft expliciet uitdrukking aan de belangrijke betekenis van het recht in onze rechtsorde en sluit tevens de onzekerheid over de grondwettelijke bescherming daarvan uit. 

  Dit artikel hoort bij artikel 10 (Recht op privacy). Iedereen is de baas over zijn eigen lichaam.  

 De overheid mag niets met je lichaam doen, als je dat niet wilt

Ook anderen mogen niets met je lichaam doen, als je dat niet wilt. Niemand mag je bijvoorbeeld pijn doen. Ook mag niemand je medicijnen geven, als je dat niet wilt. Zelfs medische keuring, of het knippen van je haren mag niet, als je daarvoor geen toestemming geeft.

Bron: De Haan

Plaats een bedrijf op de whitelist

 

 

 

Geen opmerkingen: