6/04/2019

EU: ,,Nederland is racistisch, discriminerend en intolerant"'

Anti-racisme afdeling Raad van Europa wil Nederlandse politiek en media muilkorven. 

Als oplossing stelt de ECRI voor dat de Tweede Kamer en de regering zorgen voor "codes of conduct that prohibit hate speech and provide for suspension and other sanctions for breach of their provisions"

Regels tegen haatzaaivideo's. Niks mis mee.

 

 

 

 

Voor de media moet een actieplan komen "to tackle routines and reflexes that have stigmatising effects on groups such as Muslims, Black people and Roma and to ensure balanced reporting on issues relating to such groups".

 Uiteraard is het boerkaverbod ook ontzettend stigmatiserend voor zielige moslims die alleen maar het gezicht van hun vrouw willen bedekken.

Een frontale aanval op de vrijheid van meningsuiting in het algemeen en op de vrije pers en het vrije politieke debat in het bijzonder dus.
Hele rapport HIER.

Voor de goede orde: We *MOETEN* intolerant zijn tegen krachten die onze maatschappij en welvaart bedreigen. Het is batshit crazy om overal maar 'tolerant' te moeten zijn.
Gedwongen tolerantie is niets anders dan slaafse  onderwerping.

NEE! 
Trek een streep, en daar gaat niemand overheen!

De Raad van Europa (beter bekend als corrupte bende uitvreters) heeft grote mond over de Nederlandse media & politiek.
Hier , door de Omtzigtman geïnitieerde externe rapport (PDF), een vernietigend ongemak van dik tweehonderd pagina's. "Ze namen giften aan, gaven het niet op en zijn dus waarschijnlijk corrupt geweest",


Rustig aan, mensen. 
De raad van Europa, tja,en daar moeten we luisteren om dat/wat?
die club eens niet zo serieus nemen. 

Straks moeten we ons ook druk maken om wat het vaticaan te zeggen heeft? 
 
De EU- commissie mag schrijven wat ze wil. 
Ook voor hen geldt de vrijheid van meningsuiting.
Uiteindelijk gaat het om wat onze gekozen volksvertegenwoordigers  doen met dit rapport.  Die moeten we scherp in de gaten houden. We moeten gewoon 'woke' blijven. No pasaran!


 En al dat kabaal over racisme en discriminatie heeft precies het omgekeerde effect van wat het beoogt:Elke groep die stelselmatig van racisme en discriminatie wordt beschuldigd  en trekt zich steeds meer terug in de eigen, veilige etnische en sociale omgeving. NEXIT!!! Nú!!!  Scheelt emmers vol gezeur. 

 

Geen opmerkingen: