6/01/2018

Operation Northwoods - Operation MH17 USAEU

EU bereidt zich voor op oorlog met Rusland
EU = USA =BRD

REACTIE: Minister Blok wil Oekraïne en Maleisië niet aansprakelijk stellen, omdat dat de vuist tegen Rusland zwakker maakt. 

Elkaar onderling aanklagen om schadevergoedingen voor de nabestaanden te krijgen is ondergeschikt aan het aanpakken van Rusland.REACTIE: Dan zie je maar weer dat die moties van Thierry Baudet ontraad word....ongelooflijk... Het hele gebeuren van MH17 is vanaf het begin één groot geopolitiek spel geweest...misschien hoort de ramp zelf ook bij het geopolitieke-schaakspel van de machten & machthebbers van deze wereld.
Oekraïne heeft een VETO in het onderzoek. Oekraïne tegelijkertijd verdachte in het onderzoek samen met mede-verdachte: Rusland. 

Ik zelf denk zelf dat er genoeg geheimdiensten in deze wereld zijn die zo ver gaan om een passagiers-vliegtuig uit de lucht halen voor geopolitieke doeleinden. 

Een bekend plan van the US was: een passagiers-vliegtuig te crashen, en de crash te gebruiken om een oorlog met Cuba te legitimeren... want Cuba zou natuurlijk de schuld krijgen. 

1962- 'Operation Northwoods' - https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Northwoods 2018 - US-geführten Großmanövern : Rusland

2018: EU bereidt zich voor op oorlog met Rusland


 

Geen opmerkingen: