6/24/2018

Nederland stelt economisch minder voor dan Egypte (0,96%), Maleisië (0,74%), Iran (1,3%),

En zo zijn er meer signalen waaruit blijkt dat de misdadige Deep State de controle over wereld en mensheid aan het kwijtraken is.

De ontmaskering van hun schimmige praktijken gaat, grotendeels achter de schermen, onverminderd door, dus laten wij niet de moed verliezen maar opmerkzaam blijven voor de signalen van hun paniek die af en toe zelfs door de officiële mediakanalen doorsijpelen.

Het bekende gezegde is hier duidelijk van toepassing: Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel.

En in Nederland van de hoog van de toren blazende Mark Rutte (VVD) economisch minder voorstelt dan Egypte (0,96%), Maleisië (0,74%), Iran (1,3%), Taiwan (0,92%), Thailand (0,97%) en Pakistan (0,85%


 Het is dan ook nodig om de ganse geopolitieke strategie van de EU te herzien en ook te streven naar minder arrogantie en naar meer samenwerking met de wereld, waaronder ook Rusland, India en China. Het is goed voor iedereen. Kan er wat meer realiteitszin komen bij de EU? Het kolonialisme is als de art nouveau, Het is het verleden. En dat was voor sommigen misschien wel mooi maar het is definitief voorbij. Lees verder: en wordt wakker! 
http://www.novini.nl/de-nieuwe-wereldorde/

Geen opmerkingen: