2/21/2024

Misdaden tegen de menselijkheid:

  Charlie Ward:

Misdaden tegen de menselijkheid:

De meest verontrustende van de geheime JFK-documenten die in 1999 werden bijgewerkt, waren de relaties tussen de CIA, de centrale banken, de Federal Reserve die de Mockingbird Media en de medische gezondheidszorg controleerden, en de indoctrinatie van het onderwijssysteem.


Al deze takken van het door de CIA gecontroleerde systeem creëerden DARPA (The Defense Advanced Research Projects Agency), die vervolgens Microsoft, Google, Google Maps, Facebook, Twitter, You Tube, Wereldgezondheidsorganisatie, NIH, WEF, GPMB, Big Pharma, Big creëerde. Technologie- en vaccinindustrie.



Er waren vijf of zes bedrijven. De peysur's werden afgebroken. (Alle activa in beslag genomen) Disney en enkele andere mediabedrijven waren grotendeels in handen van de Peysur's, BlackRock en anderen.
Google, Youtube, Facebook, Twitter, Amazon, inclusief hun dochterondernemingen, en talloze andere bedrijven worden in verband gebracht met illegale, snode activiteiten.
Alle activa van deze bedrijven zijn hoogstwaarschijnlijk maanden of jaren geleden in beslag genomen.
dinsdag. 20 februari Joe Rogan: De pers wil dat je denkt dat het enige verhaal in Washington een gevecht tussen Republikeinen is. Maar de afgelopen 10 dagen:

– De Democratische voorzitter van de commissie buitenlandse zaken werd beschuldigd van het aannemen van steekpenningen uit het buitenland


– De procureur-generaal van DC heeft dagvaardingen gestuurd naar de Democratische donkergeldgigant Arabella Advisors vanwege mogelijke illegale activiteiten

– Een Democraat van het Huis van Afgevaardigden stopte een huisprocedure door een brandalarm te trekken, een misdrijf.

– Bidens gezant voor Iran werd ontmaskerd als een Iraanse spion

– Gavin Newsom benoemde een Marylander tot senator van Californië

– Hunter Biden pleitte niet schuldig aan een wapenmisdrijf

– Hunter werd ook betrapt door het huisadres van zijn vader op te geven als begunstigde van een overboeking vanuit het communistische China.

– Een lid van het Democratische Huis werd gecarjackt dankzij een explosie van roofzuchtig crimineel gedrag, aangewakkerd door het pro-misdaadbeleid van de Democraten.

–  En Joe Biden is ook nog steeds een regelrechte ramp voor een president.


De onwettige IRS en Federal Reserve:

Er waren berichten dat vanwege de activering van de QFS de Federal Reserve en de IRS in maart 2024 zouden worden gesloten. Die belastinggelden zouden worden vervangen door een omzetbelasting van 14% alleen op nieuwe artikelen, zonder belasting op voedsel of medicijnen – belastingen dat zou worden gedeeld met zowel de federale als de deelstaatregeringen.

De IRS en de Federal Reserve waren geen overheidsinstanties. Ze waren particulier eigendom van de Deep State Cabal en Rothschild Bankers. Er was geen besluit van het Congres, noch een uitvoerend besluit dat de IRS de bevoegdheid gaf om in een van de vijftig staten op te treden.

Geen opmerkingen: