10/01/2023

Verbod op Holocaust ontkenning:

                     Holocaust ontkenning als handvat voor verdere censuur 

 

           Holocaust-ontkenning als handvat voor verdere censuur

Madame Dilan Yeşilgöz-Zegerius heeft de val van het kabinet aangegrepen om er nog snel een totaal overbodige wet doorheen te jagen.
Nu zult u denken ‘totaal overbodig’? Ja, want er was al wetgeving voor, een rechter kon daar al aan toetsen en een dader bestraffen.

“Zo zien we regelmatig dat het monster van het antisemitisme weer de kop opsteekt. want de les van de Holocaust is geen geschiedenisles.” 

D. Yeşilgöz-Zegerius getrouwd met een joodse ma
Idem ook G. wilders en Baudet getrouwd met een joodse vrouw.

Een goed verstaander ziet echter dat deze wet veel verder voert dan het strafbaar stellen van de Holocaust-ontkenning. Want élke vorm van ontkenning van oorlogsmisdaden wordt nu strafbaar gesteld.

Nederland: Het nieuwe DDR

Met dit specifieke strafrechtelijke verbod geeft het kabinet uitvoering aan de Europese verplichtingen om bepaalde vormen van het publiekelijk vergoelijken, ontkennen of verregaand bagatelliseren van genocide, misdaden tegen de menselijkheid en oorlogsmisdaden expliciet strafbaar te stellen. 


En wie bepaald dan wat een oorlogsmisdaad is?
Waren de oorlogsmisdaden in Irak, met als aanleiding de nooit gevonden ‘weapons of massdestruction’ geen oorlogsmisdaden dan?
De ‘oorlogsmisdaad’ van Rusland door het opblazen van Nordstream 2 is op een glijdende schaal gekomen nu juist Oekraïne erbij betrokken lijkt te zijn.
Is het dan opeens geen oorlogsmisdaad meer en kunnen we dan Wopke voor het gerecht gaan slepen omdat hij dit opeens vergoelijkt terwijl hij het eerst scherp veroordeelde als oorlogsmisdaad?
En de twijfels over 9/11 dan, waarbij 3 gebouwen op wonderbaarlijke wijze rechtstandig instorten door 2 vliegtuigen? Wordt dit al sinds 2001 door overheden vergoelijkt of ontkent? En hoe zit het met die Turkse kabinetsleden die een bepaalde genocide ook niet willen erkennen?

Vervolgen dan maar?

U snapt het denk ik wel, het zijn de door de overheid aangewezen oorlogsmisdaden die u moet veroordelen óf moet ontkennen om 1 jaar gevangenisstraf te ontlopen.
De vrijheid van meningsuiting wordt nu, een dikke week na het aftreden van de regering, aan de leiband van het gezag gelegd.

Afwijkende meningen zijn niet toegestaan en houd je mening voor je

En mag je straks nog roepen dat de prikken tegen COVID-19 dodelijk waren? Dat is natuurlijk heel pijnlijk voor mensen die een geprikte dierbare hebben verloren. Dus ook dat gaat misschien wel verboden worden. Maar ook daarmee is het eind nog niet in zicht. Het zal pas stoppen als Nederland eindigt zoals het was in de DDR; afwijkende meningen zijn niet toegestaan en houd je mening voor je!


https://indepen.nl/holocaust-ontkenning-als-handvat-voor-verdere-censuur/

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: