12/29/2022

Het bewijs : C-vaccinatie was doelbewuste massamoord

 Het bewijs is overtuigend: Covid-vaccinatie was doelbewuste massamoord!

De ‘pandemie’ was van begin tot eind een hoax met als doel ons in te spuiten met DNA veranderende gen-injecties die ons immuunsysteem verzwakken en ons langzaam doden.

Peter Koenig, voorheen van de Wereldbank en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) concludeert dat we te maken hebben met “een duidelijke eugenetische agenda, massale ontvolking, ongekend.”

Pfizer en de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA), belast met de bescherming van de volksgezondheid, wisten in februari 2021 dat het Covid “vaccin” dat medio december 2020 in gebruik werd genomen dodelijk was en volgens de wet teruggeroepen had moeten worden.
De eigen interne documenten van Pfizer registreerden 1.200 sterfgevallen door het vaccin en tienduizenden nadelige gezondheidseffecten waaronder hartstoornissen en spontane abortussen over een periode van twee maanden.

Begrijp dat het rapport, dat 75 jaar lang achter slot en grendel zou blijven, een gedwongen vrijgave was als gevolg van een federaal gerechtelijk bevel aan de FDA.
Het is Pfizer’s eigen interne rapport. Het is geen rapport van onafhankelijke medische wetenschappers dat een of andere “fact checker” kan bestempelen als “verkeerde informatie”.

Het rapport is nu openbaar. Aangezien Pfizer en de FDA wisten dat het “vaccin” gevaarlijk was voor leven en gezondheid en het niet terugriepen, hebben ze volgens de wet een moord gepleegd.

Het gaat hier om de ontbrekende aanklachten voor moord tegen de leidinggevenden van Pfizer en de FDA ambtenaren die verantwoordelijk zijn voor de dood en verwondingen van miljoenen mensen.

Aangezien de leugenmedia volledig medeplichtig zijn aan de massamoord, hoef je van de media geen aandacht te verwachten voor het vrijgegeven Pfizer-rapport, dat ondersteund wordt door de buitengewone toename van buitensporige sterfgevallen in elk gevaccineerd land na de vaccinatiecampagne.
Dr. Michael Yeadon, voormalig Pfizer Vice President en Chief Science Officer heeft gezegd dat naast de sterfgevallen, onvruchtbaarheid en verwondingen door het “vaccin”, het effect van het “vaccin” ook is dat het immuunsysteem ernstig wordt aangetast, waardoor iedereen die wordt geïnjecteerd vatbaar wordt voor ziekten.

lees hier verder 

 

Geen opmerkingen: