10/26/2022

De ineenstorting van de NAVO wordt steeds duidelijker voor militaire insiders.

 NAVO in de KILLBOX

Terwijl TURKIJE, NAVO's grootste militaire macht in Europa, stilletjes de NAVO begint te verlaten (Turkije ontvangt nu Russisch oliegas en heeft zijn grootste aankoop tot nu toe gedaan....
En toen Turkije vorige maand de Chinese top bijwoonde, maakten ze afspraken voor Turkije om toe te treden tot BRICS, Rusland/Chinees monetair RESERVE banksysteem.......
En de afgelopen maanden stond Turkije toe dat Chinese militairen raketsystemen leveren aan SERBIA en liet China Turkse militaire bases gebruiken voor operaties).
... De ineenstorting van de NAVO wordt steeds duidelijker voor militaire insiders.

>POLEN, waar de NAVO en de Amerikaanse 101 luchtmachtinfanterie-eenheid en verscheidene andere militaire eenheden van Frankrijk, het VK en andere buitenlandse legioenen zijn ondergebracht, wordt nu steeds meer bedacht de corruptieleugen van de NAVO en de EU en de kwaadaardige agenda's van OEKRAÏNE, waarbij Poolse troepen worden gebruikt in als kanonsvodder tegen een veel grotere RUSSISCHE troepenmacht (Poolse inlichtingendiensten die verbonden zijn met witte hoeden in het Pentagon en Rusland hebben de huidige premier van POLEN vertrouwelijke debriefings gegeven).

De VN. (DAVOS, ROTHSCHILDS [DS] ECT) sturen de EU om Polen te sanctioneren en houden miljarden aan fondsen vast die bestemd waren voor Polen. ......
De premier van Polen gaf een toespraak waarin hij zei dat de macht van de NAVO EU tegen RUSLAND slechts een papieren tijger is  en dat alle via de EU in beslag genomen Russische tegoeden aan OEKRAÏNE moeten worden gegeven om het land weer op te bouwen (deze aankondiging leidde tot verbijsterende kritiek van de EU-leiders en de aanwezige NAVO-leiders).

*>>>>>>] Achter de schermen;
POLEN wordt gechanteerd door de EU en de NAVO en hun FONDSEN worden ingehouden. ///) Maar Poolse Witte hoeden Militairen zetten tegenacties op die de diepe staat van de NAVO zal vernietigen.


(Als u mijn berichten van het afgelopen jaar hebt gevolgd, heb ik vele druppels gedeeld over de ineenstorting/vernietiging van de NAVO >UN///)

Het komende vertrek van TURKIJE, HONGARIJE, SLOWAKIJE uit de NAVO in 2023...
staat bekend in de NATO MIL CIRCLES...
omdat Oostenrijk, Servië, Bosnië, Kosovo en Montenegro allemaal de NAVO hebben afgewezen.

Ik had al vorig jaar gezegd dat er een enorme ruzie in de NAVO Mil. hoofden aan de gang was en een COLLAPSE (nieuwe herstructurering LATER na ONTBINDING) IMMINENT was.

Nu zeggen ingewijden dat POLEN de NAVO wil verlaten en moe wordt van de EU-corruptie die hun systeem BANKRUPT en hun soldaten misbruikt in ILLEGALE oorlogsmanoeuvres en operaties waarbij tienduizenden Poolse troepen omkwamen.

Terwijl de NAVO. VN ineenstort en het geld opraakt... Bedelt De DAVOS groep (VN) de VS om 50 miljard $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ om de operaties in Oekraïne voort te zetten
( TRUTH IS MONEY LAUNDERING AS DEEP STATE IS BROKEN)/////

>WANT DE DIEPE STAAT PLANT MILITAIRE STAATSGREPEN IN POLEN ( ALS ZE NIET VOLDOEN AAN [DS] UN. EUS AGENDA/OORLOGSPLANNEN/FINANCIERING VAN POLEN)/.

Finland heeft geweigerd het militaire onderzoek naar de bomaanslagen in NORD STREAM, die een krater van 100 meter achterlieten, vrij te geven. (Hun onderzoek wijst direct naar Amerikaanse militaire operaties)

Forwarded The Storm Rider! 

Geen opmerkingen: