10/03/2020

Vrijwaring niet medisch mondkapje - Kies aan welke kant je staat mensen!!!!

Vandaag braaf, Morgen slaaf.

 

Regeringspartijen VVD, CDA, D66 , ChristenUnie en oppositiepartijen PvdA, GroenLinks, SGP en 50Plus stemmen VOOR de spoedwet

 Het is niet de verwachting dat de kritiek op de coronawet of de 'spoedwet' nu helemaal zal verstommen. 

Aan het akkoord gingen een uitgebreide maatschappelijke discussie en verschillende demonstraties vooraf.  Verschillende deskundigen en actiegroepen noemden de wet een inbreuk op burgerrechten.
SP, PVV en Forum voor Democratie blijven ook tegen deze spoedwet.


HET IS VANAF NU EU -WEID  DE BEDOELING DAT WE ALS BURGERS TEGEN ELKAAR OP GAAN STAAN 

 (DDR GEDRAG)
JA!
DAT IS DE TACTIEK VAN ALLE OVERHEDEN ONDER HET MOM: VERDEEL...EN HEERS!!

En zó wordt het fascisme geboren ! Zo zijn de nazi's óók ooit begonnen...!!!!!!!

Bij een Albert Heijn staat een knaap van ongeveer 18jaar In de eerste rust als een militair Met mondkapje op Te controleren of iedereen een karretje of mandje pakt.

 Dus straks zal hij zijn ah uniform verruilen voor een militair nazi uniform  

Mensen het is een oorlog.... Het is nu nog duidelijker zichtbaar!! Deze oorlog zal ons nog meer uitputten en doden geven dan voorgaande oorlogen.

Knip-en-plak:

Mooie reclame voor Appie. Cassiere van Albert Heijn wordt door haar collega bedreigd omdat ze WEIGERDE een mondkapje op te zetten! 

 Lieve mevrouw. Laat dit nare gevoel u aub niet overheersen.  Neem contact op met uw werkgever, vlak voor uw eerstvolgende werkafspraak.
Vertel uw werkgever wat er gebeurd is en waarom u niet in staat bent uw werkzaamheden uit te voeren.
AH is u verplicht (na)zorg te bieden. Al kan hier een verschil in zijn, baas zijn tijd/pauze, dus eigen tijd.
Persoonlijk zou ik ook een afspraak maken bij de huisarts.
Verwerk/geniet v.d. komende maanden werkvrij  .


Nog een tip voor iedereen die verplicht wordt aan dat achterlijke schapengedrag mee te doen: draag dat malle kapje één dag en meld je de volgende dag ziek. Zeg gewoon dat je drie keer geniest hebt of zo en dat het daarna geen mooi weer werd; zijn ze al snel panisch en zullen ze je vooral adviseren om NIET naar je werk te komen! Kan je al snel een jaartje rekken als je het een beetje slim speelt! Als ze het zo willen hebben, dan kunnen ze het zo krijgen. 

Zal het graag nog een keer uitleggen hoe ,,besmettelijk,, dit ,,killer,, virus is (zie yt filmpje onder van Jaapie de volks verlakker ,



van Dissel - Positive test betekent niet besmettelijk

Personeel massaal ziek melden!  Misschien komt hierdoor wel iets op gang als de klanten laten zien als er geen klant meer komt en edereen naar een boerderijwinkel gaat.

Mensen tegen elkaar opzetten en uitspelen. Devide and Conquer!

Want  het is dus het resultaat van rutte zijn uitspraak''gewoon je bek houden'' =en het word nu gebruikt als legitiem excuus voor idioten om het te gaan handhaven tegen mensen die het niet willen..

Let maar op.... En daarna met een verplichte vaccin dat gaat in Australien al gebeuren!!!!! Om daarna een biometrisch paspoort of chip in te voeren. En dan heeft de 5g zodanig uitgerold, dat iedereen overal te volgen is.
Zelfs voor de betaalde trollen van yt, die ons commentaar er steeds uitflikkeren, omdat niets meer gezegd mag worden, zijn zelf straks de sjaak. Ook hun familie krijgt de beurt en dan pas komen ze erachter, waar ze aan hebben meegewerkt.

En stel ze de wedervraag waarom we een mondkapje moeten dragen ondanks dat het RIVM zelf aangeeft dat het geen nut heeft, ze bieden namelijk 0 bescherming.

 

In Duitsland  zijn al 3 kinderen , het voorlaatste kindje was 6 jaar! binnen EEN WEEK  overleden door het dragen van mondkapjes en in Zwitserland is een tweede kindje overleden aan het dragen van een mondkapje.  

Zie deze hevig geëmotioneerde  Duitse arts: 

Vrijwaring niet medisch mondkapje  

De artsen die Vrijwaring mondkapje geschreven hebben zaten ook bij Sven Hulleman. Hij is geldig,
Dus maak je daar dus geen zorgen over. Sterker nog, de politie en anderen mogen jou niet eens om dit document vragen😉. Doen ze dat toch, dan kun je je daar op beroepen.

Simpel zeggen dat je om medische redenen dat kapje niet draagt is voldoende.



Geen opmerkingen: