5/03/2018

TROEP is KASSA!!! is 92% afkomstig van10 rivieren. Geen enkele daarvan ligt in Europa ...

Die plastic soep in de oceanen is voor 92% afkomstig van 10 grote rivieren. Geen enkele daarvan ligt in Europa ...

 Fijnstof-emissie (PM10) door verkeer & vervoer is tussen 1990 en 2016 met 73% afgenomen. Ik dacht, ik zeg het even...

Alstublieft. Twee Global Maps van de Grootste Problemen van Deze Tijd, als we de NPO en de Nederlandse progressieve pers mogen geloven. U moet allemaal aan de windmolen, warmtepomp en houten roerstaafjes, want anders sterft u in no time de gierende hoestdood

 Op die handige velletjes tussen uw plakjes kaas komt straks een plastictax van 4 euro (per vel) en wie nog over straat gaat met een plastic tas krijgt straks via ANPR-gezichtsherkenningscamera's een boete van 240 euro op de mat. 

En dat geld heeft u helemaal niet, want dat heeft u net uitgegeven aan -verplichte- CO2-terreur door de EnergieMaffia (figuur onder). En dat allemaal omdat shithole people in shithole countries hun shit niet voor elkaar hebben, en kilo's katten- en koeienvlees kokkerellen op kletsnat hardhout en het plastic bestek na het eten in de rivier flikkeren. 

Wij wensen u een smakelijke voortzetting van de kant -en klaarmaaltijd en geeft u vooral gul aan ontwikkelingshulp.......,  En?  jazeker ze doen alsof,, maar  we worden kaal geplukt !!!

Mark Rutte en Jean-Claude Juncker zijn al jaren politieke bondgenoten. EU2016 NL (bron: Flickr)

 Nederland is onder meer voorstander van bezuinigingen, juist na de Brexit maar Juncker trekt zich daar allemaal niets van aan. Geld moet immers rollen volgens de Europese Commissie. Concreet komt het er op neer dat Nederland, dat al nettobetaler is, twee tot drie miljard extra zal gaan moeten betalen.


Geen opmerkingen: