12/22/2014

Directeur DSW verdeelt elk jaar een jaarsalaris

 Chris Oomen (65), directeur van zorgverzekeraar DSW, verdeelt ieder jaar zijn jaarsalaris onder zijn werknemers.
Dit jaar koos de financiële topper ervoor de 125.000 euro te schenken aan de Voedselbanken
in de regio's waar zijn bedrijf het meest actief is: Delft, het Westland, Schiedam, Vlaardingen en Maassluis. 
Er zijn nu eenmaal voedselbanken en in 2015, door politieke  wetgeving zullen er nog meer gezinnen afhankelijk worden van de voedselbank. Hopelijk volgen veel meer welgestelden zijn voorbeeld
 

Omdat de DSW als eerste met de premie tarieven uitkwam,
is het kartel van zorgverzekeringen genoodzaakt deze enigszins te volgen anders waren we helemaal aan de duivels overgeleverd! 

De 4 grote  zorgverzekeringsbanken zijn boos maar voorval bang van hem maar kunnen hem niet aanpakken. Wedden dat de media hem gaan zoeken om hem zwart te maken.

Ik vind een persoon als Oomes hoopgevend,  als een mooi wapen tegen de groeiende corruptie in Nederland.
een mooi wapen tegen de groeiende corruptie in ons land,..... Eindelijk in deze tijd, waarin corruptie welig tiert, is hij een lichtpuntje dat er nog goedheid in de mens bestaat.
Chris Oomen is een man van daden...en niet alleen woorden! Hij voert al jaren een integer beleid en politici en andere verzekeraars hebben een enorme hekel aan hem. Dit zegt toch genoeg?   Helaas dat DSW niet zo bekend is bij het publiek, te weinig in Marketing steken helaas.
 Ze maken  elk jaar als eerste hun premie bekend. Dit betekend dat de DSW zijn zaakjes op orde heeft in tegenstelling tot de grote speler die tot het laatste moment wachten, hoewel daar ook wel een deel concurrentie aan zal hangen. 
En het feit dat ze dit volgend jaar hun premies niet verhogen, hoeveel marketing wil je hebben?

DSW geeft eind 2014, eind 2015 net als in 2013, de eigen bijdrage terug aan zijn klanten,
zoals de andere " vroeger"ook deden weet u het nog , als er door de klant geen zorg was afgenomen kreeg je je eigen risico terug, dat hebben ze al een paar jaar niet meer gedaan en je hoort er ook niets  meer over. 


De vier grootste verzekeraars, Achmea, CZ, Menzis en VGZ,
zouden een kleine tien miljard euro in kas hebben. Die geldpot is daarmee 5,8 miljard euro groter dan wettelijk wordt geëist.
Tevens maakten de maatschappijen vorig jaar bijna 17 procent meer winst dan het jaar daarvoor. en de lonen van de topmannen is oneerlijk.

Wat zij per jaar verdienen, moet een verpleegkundige haar hele leven voor werken!

Overstappen naar DSW mensen! Allemaal collectief.
Het is 1 van de weinige daden, die u zelf nog kunt ondernemen tegen de georganiseerde corruptie in verzekeringsland! 

Tot 31 december kan je nog overstappen, dan onderneem  je iets tegen de georganiseerde corruptie in verzekeringsland! "baat het niet dan schaad het niet"  

De werknemers van DSW zullen trots zijn, en van 2015 een top jaar maken met zoveel nieuwe klanten.


Geen opmerkingen: