9/16/2022

Sept. 16, 2022 GTB 698 c.

 Sept. 16, 2022
GTB 698 c.

9/11 VALSE VLAG OPERATIE VAN DE HEERSENDE CABAL.


9/11 DE VALSE VLAG OPERATIE OM TOESTEMMING VAN HET VOLK TE VERKRIJGEN OM DE MOSLIM WERELD TE VERNIETIGEN 

- Een grote Cabal aktie.

Het was een geweldige aktie, geweldig getimed. Er liepen miljarden fraude akties tegen de banken en de overheid. (Gebouw 7) (Dat stopte dus, omdat alle bewijzen vernietigd waren).
De legers van de landen in het midden oosten groeiden maar door en waren volgepropt met wapens. Zij werden gevaarlijk voor Israël.
Er werd in Canada een grote hijackings aktie met het leger en luchtmacht gehouden uit de USA.
Hierdoor ontstond zo het excuus de zogenaamde hijacking niet adequaat te kunnen behandelen. Geen gevechtsvliegtuigen in de regio.

In de USA bestond de regel een hijacking zou binnen vijf minuten een straaljager naast zich hebben, die de hijackers moest dwingen te landen of vernietigen. Dat werd niet gehaald ; Er waren immers geen vliegtuigen en geen hijackers. Van de 19 hijackers heeft men er 9 levend teruggevonden...( Dat kan natuurlijk niet, als de vliegtuigen zich te pletter vliegen...)
De vliegtuigen waren hologram projecties, ook het geluid., maar de inslag explosies op de gebouwen waren echt. Zeer zware explosies.

Een vliegtuig kan geen stalen i profiel van 12 cm dik kapot vliegen, ook niet buigen of deuken. Met een balk kun je het vliegtuig met die snelheid in tweeën splijten. Het zou zich kompleet te pletter vliegen tegen een stalen muur. Ook de aangegeven snelheid van een vliegtuig op die hoogte is Gods onmogelijk.
Door de luchtweerstand zou het vliegtuig allang gedesintegreerd zijn.
er zijn ook geen resten gevonden van vliegtuigen, ook niet de titanium motoren.., geen lijken, geen koffers, geen restanten.
Trouwens van de duizenden bureaus en wc potten, computers en meubilair werd ook lniets teruggevonden, alles opgelost in stof. Iets wat onmogelijk is, alleen als men moleculaire en particle beam wapens gebruikt met bijzonder krachtige explosieven.
In de maanden vooraf, klaagden de mensen over het stof elke morgen op de bureaus. Weken voor de aanslag, kwamen er s’avonds busjes vol met werklui, die nachts “renovatie werkzaamheden” uitvoerden. ( dat waren de jongens die waarschijnlijk de explosieven plaatsten)
Ook de honden teams, die elke avond de gebouwen bezochten om eventuele explosieven op te zoeken, waren om onduidelijke redenen de laatste drie weken voor de aanslag niet meer actief.( ???)
De video’s, die toevallig op een afstand de tradecenters hebben gefilmd
gaven wel de explosies aan maar niet de vliegtuigen.
Het is natuurlijk erg vreemd dat te horen terwijl je zelf de vliegtuigen tegen het gebouw hebt zien vliegen.
Bij simulaties hebben 30 zeer ervaren piloten hun vliegtuig niet tegen de gebouwen kunnen laten vliegen. Het was eenvoudig onmogelijk.
Laat staan pipercuppiloten zonder vliegervaring, die dat wel kunnen....
De valsnelheid van het gebouw is dezelfde snelheid als van een biljart bal ( vrije val) vanaf 415 meter hoogte. Zij raken tegelijkertijd op 1 seconde na de aarde. EN DAT ALLEEN AL IS EEN GODS ONMOGELIJKHEID..., dat kan alleen als de verdiepingen onder de grote explosie weggeblazen worden.
 
Het is ook niet verwonderlijk dat de eerste 9 commanders op rij, die verantwoordelijk waren voor de veiligheid en verdediging, niet bereikbaar waren. Wij kunnen gevoeglijk aannemen dat zij op de hoogte waren van de aan de gang zijnde “ zogenaamde” aanval.
Ook kunnen wij aannemen dat het leiders waren, die daar door de cabal zijn neergezet.
Dus alle waarschuwingskreten uit de samenleving gingen de mist in.
Geen enkel zogenaamd gehijackt vliegtuig werd door straaljagers gestopt.
Er waren slechts twee straaljagers beschikbaar en die werden eerst aan de grond gehouden en later pas de zee opgestuurd in de verkeerde richting.
De eerst volgende attack straaljagers waren 75 mijl verder gestationeerd.
( dus hier bewuste totale onzin en wanorde).

Er zouden vier gekaapte vliegtuigen zijn geweest.

Het vliegtuig voor het Pentagon ( verboden vliegzone) werd niet vernietigd door de automatische zware afweer van het Pentagon. Die trad niet in werking !!! Logisch, want er was geen vliegtuig. Het was waarschijnlijk een raket die vanuit een vrachtwagen werd afgevuurd en een rond gat sloeg van 9 meter in de buitenkant van het Pentagon, waar renovatie werkzaamheden plaats vonden. De plaats van de inslag werd van te voren ontruimd. Er vielen in het totaal “slechts” 37 onbelangrijke doden.
De FBI nam alle toevallige video opnamen uit de omgeving van de mensen en toevallige passanten in beslag. De eigenaren kregen die niet meer terug. 

Er was echter een taxi chauffeur, die een toevallige opname had gemaakt van de inslag zijde, tijdens de aanslag. Die werd gepubliceerd op het internet. Daar zag je een zilveren flits het gebouw raken. Absoluut geen vliegtuig.
De man werd later vermoord.( ongeluk).

Ook vond met men geen titanium vliegtuig motoren en geen vleugels, geen koffers en dode passagiers. Ook de inslagsporen klopten niet
Het was een rond gat en geen gaten waar de vliegtuigmotoren door de muur zouden gegaan zijn. In het Pentagon zelf werden door de raket 3 muren beschadigd ( opgeblazen), in volgorde muur 1, muur 2 en muur 4.
De muur drie, tussen twee en vier in, was onbeschadigd. 

Dat kan natuurlijk niet, waarschijnlijk waren de explosieven niet afgegaan.


Ook een secretaresse, die naast de plaats van de inslag zat, stapte door het geslagen gat met haar kind, die zij bij zich had, naar buiten.
Iets onvoorstelbaars....Wonderlijk niet geraakt.
Dus ook hier klopte het geheel niet.


Op het inslag moment vondt een vergadering plaats met Rumsveld, precies aan de andere kant van het Pentagon. Het was ook de kant waar het zogenaamde vliegtuig vandaan zou zijn gekomen.


De verklaring was, dat het vliegtuig eerst eromheen vloog en van de andere kant de aanval opende op het gebouw.... totale onzin dus....
Die onzin speelde ook bij het vierde gehijackte vliegtuig, waar zogenaamd mensen zich verzet hadden en gebeld hadden.

Wordt vervolgd.
GTB.

Geen opmerkingen: