9/21/2021

Prinsjesdag 2021 + een dikke middelvinger naar de burger.

 


LIVE: STAATS  W.E.F. MENDIA  Prinsjesdag 2021

de Muppet Show met oude koetsbeelden 

Koopkracht . Ja jullie zijn met zijn allen veel armer geworden, maar wij zijn veel rijker geworden. Onze economie staat er goed voor, de inwoners staan er slecht voor.
Gemiddeld blijft de koopkracht dus op peil.

Zo kunnen wij in alle rust het land verder richting faillissement navigeren ,

Maar we zijn WEL bang voor jullie  !

Prinsjesdag 2021 De w.e.f.  troonreden in de Grote Kerk in Den Haag met de gedeeltelijke Berlijnse Haagse muur  bij de kerk

Wij tegen de rest van Nederland en wij bepalen  + een dikke middelvinger naar het domme plebs en U zult wel betalen voor onze dag.

 "De Corona maatregelen zijn onwettig, strafbaar, woordelijk in strijd met de Grondwet, tal van internationale verdragen én resolutie 2361 van 27 januari 2021 van de Raad van Europa (zie https://lnkd.in/gcY44BXC onder 7.3.1 en 7.3.2) en mist bovendien elk nuttig effect.

Voorts wordt deze historische maatregel genomen door een demissionair kabinet", citeren we een jurist die een dagvaarding tegen de staat voorbereidt Of misschien moeten we ons zelfs weer tot Rosanne "Vijf Reeten" Hertzberger wenden, die schrijft dat dwang en uitsluiting vrijwilligheid vervangen, en waartegen het 'tijd is om je uit te spreken.'

 

 AUB OP NESET ZIJN KANAAL ABONNEREN ZODAT HIJ LIVE KAN GAAN
https://youtube.com/channel/UCDlE8B-1JZXXvKxT8vPTM_w

 

 

 

 

 

 

Geen opmerkingen: