7/25/2018

In Duitsland staat op de MAGGI flesjes van @Nestle #Halal

Geld stinkt niet. Geldzucht is de bron van àlle kwaad. 
Maggi is de vloeibare belediging voor iedere kok

 
Name:  Maggi.jpg
Hits: 924
Größe:  43,0 KB
 Duitse Maggi is Halal


Keihard dreigement van de Barbecueër des Vaderlands Edwin Wagensveld. De Maggnie in Nederland is """nog""" niet halal maar als dat wel gebeurt schakelt hij over op verse kruiden. 

Om op eerlijke ingredienten te besparen>> E621 mengt Maggi er ook nog het kanker verwekkende MSG er door met vol met mononatriumglutamaat. Eet u allen smakelijk!
 
Ja de islamisering wordt pas echt een halt toegeroepen als fijnproever #Edwin verse tijm en rozemarijn op zijn karbonaadjes mikt. 
In werkelijkheid is de halal-certificering een gigantische maffiazwendel. 


Plant in je tuin een lavas plant (Duits: Liebstöckl) ook wel Maggiplant genoemd. Deze winterharde plant, zelfs na de strenge Oostenrijkse winter komt hij terug, en groeit als onkruid. Meer als een meter hoog kun je de hele buurt van "maggi" voorzien. Hartstikke biologisch ( hij is groen en groeit in de tuin zonder dat ik er naar omkijk) en veel goedkoper als dat flesje met zout water waar de maggiblaadjes doorheen gerend zijn. De bladeren afspoelen, goed droogdeppen met een schone theedoek en dan in een bakje of zakje in de vriezer. Zodra het bevroren is kun je wat je nodig hebt, verkruimelen met je vingers. Blijft maanden lang goed in de vriezer. Als je het in de herfst invriest blijft het tot het voorjaar (de nieuwe oogst) goed. Bye bye  aan nestlé.


Misschien toch handig voor de non halal eters . Een pdf lijst met non halal producten. www.nonhalal.com.au/wp-content/upload... Australisch maar.......
Wie weet . Straks ook een website ikeetnonhalal.nl of ikeetgeenhalal.nl?Geen opmerkingen: