2/27/2018

Stemmen is als een EZEL een WORTEL voor hangen- O Nederland, let op u saeck

O Nederland, let op u saeck, de tyt en stont is daer, op dat nu inden hoeck niet raeck u vryheyt, die, voorwaer, u ouders hebben dier gecocht met goet en bloet en leven; 
want sy werd nu gantsch en t'eenemael gesocht tot niet te zyn verdreven. 
 
– Mensen laten zich nog altijd te simpel door propaganda verdelen in politieke, religieuze en ethici kampen, wat dat betreft leert ook de “gewone” man helaas niet van het verleden.

Als je gaat stemmen, geef jij je stem “WEG”…!!!
Dat betekend, dat je daarna zelf “NIET MEER” over hun politiek praten mag!!!

Alle Partijen blokkeren de zelfbeschikking van het Volk !
Stemmen is bedacht om burgers een schijn keuze te geven dat ze iets in te brengen hebben in onze maatschappij en ons land…!!!
Het is pure “SCHIJN” en de beslissingen worden achter de schermen gemaakt door de hogere Elite en grote maatschapijen en besloten Elite groepjes.


Stemmen is net als een EZEL een WORTEL voor hangen zodat hij gaat lopen!

Ga je stemmen dan heb “JIJ” jou “STEM” weggegeven en moet je verder over politieke zaken je “MOND” houden want dat doen andere voor je die ons land steeds verder naar de klote helpen en de Burgers compleet “LEEG” plukken…!

Gemeentebestuur en Politieke leiders zouden allemaal vanuit de burgermaatschappij moeten komen en vrijwilligersbanen moeten zijn…!!!
Met de huidige computer systemen en overige technieken zijn er heel veel mogelijkheden om het “VOLK” meer invloed in keuze van de regering te geven, maar dat gebeurd niet omdat een regering en onze politiek en de leiders corrupt zijn en onderdruk staan van heel veel machten boven hun!

En vrije keuze is er totaal “NIET”…!!!
We leven in een “SCHIJN” wereld vol met bedachte en uitgevoerde leugens…!!! 
De banken bepalen de politieke agenda. Het is dus meer een ‘SCHIJNHEILIGE” wereld dan een eerlijke die ze ons proberen voor te houden…!!!

Democratie is een concept om bevolkingsgroepen te onderdrukken.

 
Het mooiste voorbeeld is de zogenaamde individualisering.
Natuurlijk weten politici dat we geen individualisten zijn maar collectivisme. 

Door dat individualisme heilig te verklaren hebben de samenleving om zeep geholpen. Wij zijn geen samenleving meer.

En De Burgermaatschappij heeft veel boter op het hoofd door constant door te blijven stemmen op de puppets- de politici laag die het volk weer bestelen en in de maling nemen en weer voor- liegen. 


De adel is nooit echt weg geweest, maar door een “bloei periode” na WO2 zijn mensen in slaap gesukkeld en mak gehouden met dans , drank en drugs.. Dat sloopt de betrokkenheid. Na 1954 was de eerste Bilderberg bijeenkomst. 

De politiek  zijn allemaal niets voorstellende personen, die zich gewillig naar de $$slachtbank  hebben laten lijden bij de Vorst >deze dient het Vaticaan . 
Weten gelovigen dit NOG NIET:  Het Vaticaan Satanisch!


– Tot aan Pim Fortuyn die net als Mevrouw Borst overigens uit de school wilde klappen…. kon het de meeste mensen geer moer schelen wat de overheid deed. 
Andere landen hadden natuurlijk hun eigen moment, maar over het algemeen kwam de interesse pas langzaam op gang in 2000.

De politiek is failliet en de burger wordt vermorzeld.  Raadslid schetst in haar boek een verontrustende doofpotcultuur:Zeer moedige dame deze Marielys Roos en ik kan u garanderen dat zij gelijk heeft…
De stemmende Nederlander wil met zijn geweten niet weten dat hij volgens de media verkeerd heeft gestemd.
hier is hij bang of bang gemaakt om verantwoording te nemen over zijn stem en geweten.. die stemmer schuilt in het systeem waar menig en ook hij /zij tegen schopt, dit staat bekend als het Stockholm syndroom..
zij die geen verantwoording nemen voor hun stem “haben es nicht gewusst” en leven in een geheime democratie.  


En eindelijk heeft het een naam : netwerkcorruptie. Ja, dat betreft onze openbare besturen : corrupte netwerken. Het zijn integriteits-- wandaden jegens het volk. En de rechtelijke macht doet net zo hard mee.Zo werkt dat dus met matrix- vangnetten met helaas ene FvD Thierry Baudet klaargestoomd op Clingendael…rechtstreeks aangestuurd door de elite c.q. de Koning!!  en deze dient weer Het VaticaanPaul Cliteur is een van de drijvende krachten achter het Forum voor Democratie (FvD) van Thierry Baudet samen met Clingendael spindoctors Adriaan Schout, die prominent aanwezig was bij de oprichting van het Forum en Peter van Ham.
Dus  laat ze veel “waarheid” verkondigen; zaken die onderhuids leven bij het volk. want er is blijkbaar vraag naar kritische denkers en dus kwam Clingendael met Baudet op de proppen. 

 
Stemmen is HELAAS het onderdeel van het systeem, van de matrix.
Demonstreren helaas ook!!

Om collectief niet te gaan stemmen maak je een burgerstatement dat we zo niet verder willen. Het stoppen zal dus plaats moeten vinden vanuit het volk.
De bestuurlijke laag is immers finaal verrot tot op het bot.

Want ze bestelen en versuffen ons niet alleen met dans, drank en drugs  maar ook  met de zgn. cloud seeding, haarp en saser, sonic lasers onder? die ook in Nederland wordt gebruikt
o.a.
https://www.cnet.com/news/sonic-lasers-a-shot-heard-round-the-world/

Het duurt allemaal niet al te lang meer en alles zal boven tafel komen voor iedere wereldburger…  
Want De enige manier om het systeem om te gooien is door de hele politiek af te schaffen en de nederlandse bevolking aan de macht te laten komen.  
Eigen burgermunt invoeren gebaseerd op EIGEN ARBEID en niet op goud.  Geld is dan niets meer waard en met een ander geldstelsel is iedereen die niet eerlijk aan zijn geld is gekomen, en dat zijn de meeste valse rijken, kunnen naar hun kapitaal fluiten. Eindelijk gerechtigheid!


Parteien blockieren die Selbstbestimmung des Volkes

Ik denk dat het goed haalbaar is kijk maar naar Duitsland ze zijn er al mee bezig!! Duitsland is niet Merkels EU>BRD

Staat und einiges Deutschland. Bundesrepublik Deutschland. Die Geschichte der BRD. ..."Es gibt kein gutmütigeres, aber auch kein leichtgläubigeres Volk als das deutsche. 
Zwiespalt brauchte ich unter ihnen nie zu säen. Ich brauchte nur meine Netze auszuspannen, dann liefen sie wie ein scheues Wild hinein. Untereinander haben sie sich gewürgt, und sie meinten ihre Pflicht zu tun. Törichter ist kein anderes Volk auf Erden. Keine Lüge kann grob genug ersonnen werden: die Deutschen glauben sie. Um eine Parole, die man ihnen gab, verfolgten sie ihre Landsleute mit größerer Erbitterung als ihre wirklichen Feinde."(Napoleon Bonaparte) Bis heute!!!!!!!!!!!!!!!! ___________________________________________________________--- LÖSUNG FÜR DEUTSCHLAND: Im Rechtestand der Verfassunggebenden Versammlung vom 01. November 2014 sowie im Rechtestand des Völkerrechtssubjekts Bundesstaat Deutschland vom 11. Oktober 2015 sowie im Rechtestand des Reichsverwesers mit der Rechtestellung vom 28. Oktober 1918 https://www.verfassunggebende-versamm... ---
-
 https://ddbnews.wordpress.com

Geen opmerkingen: